Prettig contact met verkoper. Meer uitleg over de ins en outs van de auto zou beter zijn geweest. Na onze vakantie nader contact nodig over mogelijke schade die ontstaan kan zijn na de melding...Prettig contact met verkoper. Meer uitleg over de ins en outs van de auto zou beter zijn geweest. Na onze vakantie nader contact nodig over mogelijke schade die ontstaan kan zijn na de melding “oververhitting versnellingsbak”.
Zeer goed
Top
Goede service
Prima gerepareerd en afspraken goed nagekomen
Vriendelijk behulpzaam en goede service
Ik ben zeer tevreden . Met open armen ontvangen alles van te voeren uitlichten
Geurt van der Lee
Alles prima
Ik ben wederom erg prettig geholpen bij de aankoop van mijn audi a3 limousine,we waren er snel uit met de portemonee, alle afspraken bij aflevering keurig nagekomen,dus al met al was t weer prettig...Ik ben wederom erg prettig geholpen bij de aankoop van mijn audi a3 limousine,we waren er snel uit met de portemonee, alle afspraken bij aflevering keurig nagekomen,dus al met al was t weer prettig zaken doen
Zeer vriendelijk en professioneel. Liefhebber van auto’s en plezierig om zaken mee te doen