Fijn geholpen door de schade afhandelaar. Mijn auto is snel en vakkundig gerepareerd.
De vervangende auto echter was mindere kwalieteit. Op de eerste dag rijden moest er al olie bijgevuld worden. 3/4 liter. Erg slordig!

Prima, keurig en snel geholpen.

Mijn ervaring met Vallei Auto Groep is zeer positief. De benadering van de medewerkers van Vallei Auto Groep is professioneel en zeer klantvriendelijk. Buiten dat is men zeer hulpvaardig en komt met... Mijn ervaring met Vallei Auto Groep is zeer positief. De benadering van de medewerkers van Vallei Auto Groep is professioneel en zeer klantvriendelijk. Buiten dat is men zeer hulpvaardig en komt met oplossingen, die naar mijn mening een extra toegevoegde waarde geeft.

Nog steeds heel goed, ik heb al meer dan 43 jaar een volkswagen. En zie nog geen aanleiding te veranderen.

Goede service, snelle reactie.

Na ontstaan schade snel en goed geholpen. Auto was eerder klaar dan aanvankelijk was gedacht.

Bijna perfecte organisatie

Goed. Duidelijke afspraak en goede vakkundige service

Prima. Vriendelijme en goede duidelijke behandeling.