Prettige sfeer ontvangen en afspraaktijden nagekomen.
Vriendelijk personeel, goed geholpen met afhandeling van schadeauto.
Muller
Verkoop ging fijn en snel geholpen en alles goed geregeld .
Verkoop netjes alleen jammer dat ik er zelf achter moet komen dat bij aflevering de verkoper op vakantie is . Aflevering : makkelijk en snel afwerken vrijwaring inruil auto moet ik zelf...Verkoop netjes alleen jammer dat ik er zelf achter moet komen dat bij aflevering de verkoper op vakantie is . Aflevering : makkelijk en snel afwerken vrijwaring inruil auto moet ik zelf achteraan en terug bellen over een vraag hoor ik niks meer van en de tenaamstellingen was verkeerd gedaan
Zo ben ik het niet gewend bij de vallei
Sander
Zeer tevreden met de aankoop. Net zo belangrijk het verkoopproces, dat was zeer klantgericht. Al met al betrouwbaar autobedrijf.
Auto afgeleverd slecht schoongemaakt En de afspraak was restyle deukjes eruit Maar dat is niet gedaan
Advies mbt verkoop prima. Snelle reactie(s) en goede inruilprijs. Aflevering ging wel vrij snel, binnen 30 minuten. Geen uitgebreide uitleg, geen aandenken (sleutelhanger of iets dergelijks) of...Advies mbt verkoop prima. Snelle reactie(s) en goede inruilprijs. Aflevering ging wel vrij snel, binnen 30 minuten. Geen uitgebreide uitleg, geen aandenken (sleutelhanger of iets dergelijks) of bloemetje. Komt misschien door vakantietijd.
Lak was ook niet bijgewerkt, ondanks expliciet verzoek. Kostte nog een ritje naar Veenendaal. Wel fijn dat het dezelfde dag kon.
Het kan allemaal wat vriendelijker als je de receptioniste gepasseerd bent. Als klant zit er een emotionele kant aan. Dat herken ik niet bij het overige personeel.
Betrouwbaar; gemaakte afspraken worden nagekomen of via een terugkoppeling,bijgesteld.