Ondanks corona en de beperkingen die dat gaf prettig contact gehad met Youri en was snel schakelen. De prijs die ik kreeg voor mijn vorige auto was wat aan de lage kant, maar ondanks dat ben ik wel...Ondanks corona en de beperkingen die dat gaf prettig contact gehad met Youri en was snel schakelen. De prijs die ik kreeg voor mijn vorige auto was wat aan de lage kant, maar ondanks dat ben ik wel tevreden met de deal. Ik hoop dat Vallei in de toekomst net zou betrouwbaar is.
E. de Jong
Fijn dat het navigatie systeem van de nieuwste software versie was voorzien. Verder alles super afgehandeld en volgens afspraak.
Snelle en goede afhandeling, vriendelijk en attent.
Ik had direct een prettig contact.
Fijn geholpen door de verkoper. Ook na de aankoop, snel antwoord op vragen die ik nog had. Prima service.
Björn
Super net geholpen. Alles is super verlopen. Erg tevreden.
Harry Thijssen
Persoonlijke benadering en flexibiliteit
De auto is geimporteerd uit Duitsland. Het instruktieboekje van de auto is in het Nederlands, maar het instruktieboekje van het mediasysteem is in het Duits en die had ik graag in het Nederlands...De auto is geimporteerd uit Duitsland. Het instruktieboekje van de auto is in het Nederlands, maar het instruktieboekje van het mediasysteem is in het Duits en die had ik graag in het Nederlands gehad. Het was moeilijk in te schatten of de auto geschikt is voor mijn lengte van 1m96. De ruimte voor de bestuurder is vrij krap.