Rob Leenders

Nette en correcte afhandeling, de auto netjes en conform afspraak afgeleverd.

Ik heb een karoq gekocht en ik wou er graag een dakkoffer bij. Dus dit werd geregeld in de deal. Je hebt voor een dakkoffer ook een ophanging nodig. Dat wist ik niet en hier had de verkoper wel iets... Ik heb een karoq gekocht en ik wou er graag een dakkoffer bij. Dus dit werd geregeld in de deal. Je hebt voor een dakkoffer ook een ophanging nodig. Dat wist ik niet en hier had de verkoper wel iets over mogen zeggen. Achteraf kon ik de dakkofferdragers alsnog kopen tegen de normale prijs a 200 euro. Niet eens een gereduceerd bedrag. Erg jammer. Voor die 200 euro die mij een blije klant had kunnen maken heeft hij nu een klant die volgende keer niet naar vallei autogroep gaat maar gewoon weer naar pon of Muntstad, waar we al vele auto’s hebben gekocht/geleashed in het verleden.

Zeer voorkomend en attent

rj groenhof

De verkoopadviseur ben ik tevreden over en heb een goed contact mee .
Hij probeert alles te regelen maar hij is ook afhankelijk van de collega,s bij de valleigroep.
Ik zou ook graag de...
De verkoopadviseur ben ik tevreden over en heb een goed contact mee .
Ik zou ook graag de Tcross in de volkswagen app willen aanmelden net als mijn vorige golf en daar moet de werkplaats de auto aanmelden.
Helaas blijkt dat het probleem te zijn want al 3 keer is de belofte gedaan om mij terug te bellen maar is nog steeds niet gedaan.
Vindt dit kwalijk want ik hou mijn ritten bij in de app voor zakelijke ritten en dat is niet mogelijk nu.
Heb contact gehad met Volkswagen klantenservice en daar zeggen ze dat de dealer moet aanmelden en dat kan toch niet heel problematisch zijn.
Ik hoop dat dit z.s.m gedaan kan worden.
Vind dit een grote misser van de dealer en hoor graag hoe het anders kan,

Voor tweede keer auto bij zelfde verkoper gekocht fijne samenwerking

Amir

Ik heb met zowel Arnes als Huibrecht gesproken. De heren zijn deskundig, transparant, duidelijk en klantgericht.

H Kersten

Prettig contact met medewerker.

Wij zijn erg netjes en vriendelijk behandeld.
En hebben tot nog toe erg plezier van de aangekochte auto.

Goede service met een persoonlijk accent.