Gemaakte afspraken tijdens verkoop worden klakkeloos niet nagekomen en als het bedrag is voldaan worden de afspraken als verkeerd geïnterpreteerd gezien. Ik zit nu met een kleine schade...Gemaakte afspraken tijdens verkoop worden klakkeloos niet nagekomen en als het bedrag is voldaan worden de afspraken als verkeerd geïnterpreteerd gezien. Ik zit nu met een kleine schade die compleet afbreuk doet op de aangekochte auto. Heb nota bene zelf achter de schade kosten aan gemoeten om deze te laten repareren. Heb met de offerte contact opgenomen en wat er nu geprobeerd word door de verkoop en leidinggevende vd vallei groep dat ik afgescheept word om de kosten gezamenlijk te delen . Ook hoe de auto van binnen eruit zag bij aflevering,op het oog netjes,maar thuis bij aankomst de vloermatten opgetild en de vuiligheid lag er nog dik onder. Dit alles terwijl er toch dik er voor betaald is voor de auto. Al bij al een geval dat te triest is voor woorden hoe je auto is afgeleverd. En dan ook nog met het verhaal of het hun geen blaam treft . Schandalig voor woorden. Ben nu op het punt om het uit handen te geven,als ik het van tevoren had geweten was ik met een heeeele grote boog om de vallei groep gereden.
M,Mahie
Prettig geholpen met veel koffie.
Carola
Prima geholpen netjes en vlot zoals altijd
Bas Kobossen
Positief, meedenkend en prettige onderhandeling
Helemaal tevreden. Top!
Schelling
Goede vakbekwame verkoper
Ik heb twee teleurstellingen. 1) Ik heb de verkoper uitdrukkelijk gevraagd of de auto schade had, daarop wat het expliciete antwoorde NEE. Bij het ophalen heb ik de auto - die binnen stond -...Ik heb twee teleurstellingen. 1) Ik heb de verkoper uitdrukkelijk gevraagd of de auto schade had, daarop wat het expliciete antwoorde NEE. Bij het ophalen heb ik de auto - die binnen stond - zijn we rond de auto gelopen en bij die licht inval is mij niets opgevallen. Maar bij thuiskomst na het ophalen van de auto zag ik dat de rechter achter velg veel schade heeft. Dit is een gebrek dat verzwegen is en wel bekend was bij de verkoper (zo gaf hij telefonisch toe). Zijn redernering was dan had u van deze schade bij het ophalen van de auto een punt van moeten maken, nu heeft u pech. 2) Het MMI systeem van de Audi functioneert niet meer zoals dat behoort. Na oplevering is gebleken dat het niet meer mogelijk is om via de app verbinding te maken met de auto, terwijl dat in oorsprong (af fabriek) wel mogelijk was (bijvoorbeeld om op afstand de auto voor te verwarmen / koelen). Ook dit is een verborgen gebrek, wat niet wordt ontkent, desondanks wordt ik hierin niet tegemoet gekomen (terwijl dit voor mij een wezenlijke functionaliteit is).
Makkelijk om contact te krijgen en steeds een zeer vlotte reactie op vragen
Aad Heemskerk
Zeer tevreden over aankoop van de '2e hands' T-Roc. Hadden de keus uit 2 nagenoeg vergelijkbare auto's uit 2 vestigingen. Werd prima geregeld om met allebei de auto's vanuit...Zeer tevreden over aankoop van de '2e hands' T-Roc. Hadden de keus uit 2 nagenoeg vergelijkbare auto's uit 2 vestigingen. Werd prima geregeld om met allebei de auto's vanuit Wageningen een proefrit te maken. Verkoper was heel prettig in omgang en wees zelf op beschadigde sierlijsten. Aflevering was keurig geregeld en alle gemaakte afspraken waren netjes uitgevoerd.