F. Zwartjes

Keurig geholpen de verkoper Niels, zeer behulpzaam en goed advies ook nu met de Corona maatregelen heb ik op iedere vraag antwoord en uitleg gekregen.

V. Van der Linden

Geweldige service!

Erg fijn en goed geholpen. Geen aanmerkingen!

Bij het ophalen van onze cabrio bleek dat het windscherm defect was. Dit had men zelf ook nog niet opgemerkt. Twee dagen later werden we gebeld met de mededeling dat dit keurig opgelost zou worden.... Bij het ophalen van onze cabrio bleek dat het windscherm defect was. Dit had men zelf ook nog niet opgemerkt. Twee dagen later werden we gebeld met de mededeling dat dit keurig opgelost zou worden. Een uur daarna werden we wederom gebeld met het adres waarop we een nieuw exemplaar op konden halen, dit was per toeval bij ons in het dorp. Kosten waren voor rekening van de dealer. Top service!

Auto had beter nagekeken kunnen worden voordat deze werd afgeleverd. Dat terwijl men hier toch de tijd voor heeft genomen.

John Koedijk

De aankoop van onze nieuwe auto ging heel plezierig. De enthousiaste verkoper heeft ons heel prettig en correct geholpen. Alles verteld en uitgelegd.
Zelf op de dag van aflevering kregen we...
Zelf op de dag van aflevering kregen we nog een sneak-preview van de auto dat hij gepoetst en wel klaar stond.
Super en heel blij met de auto.

Herman Boshoeve

Alle Corona regels werden perfect nageleefd en toch is alles zeer goed uitgelegd. Complimenten!!

Afleverpakket gekocht met minimaal half volle tank,
bij het ophalen van de auto bleek er echter minder dan een half volle tank in te zitten.

Eric Groeneweg

Goede ervaring bij Vallei Auto Groep alleen jammer dat de auto niet helemaal optisch in nieuwstaat was gebracht omdat het vw logo in de grill gebarsten is en dat word wel geprezen als men een das... Goede ervaring bij Vallei Auto Groep alleen jammer dat de auto niet helemaal optisch in nieuwstaat was gebracht omdat het vw logo in de grill gebarsten is en dat word wel geprezen als men een das Welt occasion koopt.

R. de Vries

Aardige verkopers en vlot geholpen, ben zeer tevreden.