Auto wordt 5 werkdagen later afgeleverd dan de beloofde 10 werkdagen. Excuus lag bij de belastingdienst.

Ook contact gezocht over kentekenplaten met "opdrukletters". Niet...

Ook contact gezocht over kentekenplaten met "opdrukletters". Niet gereageerd door de verkoopadviseur. Wel zijn collega.

Jacqueline Uittenbogaard

Een nieuwe auto kopen is bij De Vallei Groep ondanks deze vervelende Coronaperiode een prettige aangelegenheid. Er wordt alle tijd genomen, er is fijn persoonlijk contact. Wij komen graag terug!... Een nieuwe auto kopen is bij De Vallei Groep ondanks deze vervelende Coronaperiode een prettige aangelegenheid. Er wordt alle tijd genomen, er is fijn persoonlijk contact. Wij komen graag terug! (Hopelijk niet te snel, we hopen nog heel wat jaartjes van ons Polootje te mogen genieten).

Igor was duidelijk en “ to the point”.
Aardige vent, was alleen vergeten te vertellen dat toen ik mijn auto haalde hij met vakantie was.
Verder keurig op weg geholpen door...
Igor was duidelijk en “ to the point”.
Verder keurig op weg geholpen door Jouri.

Marie-José van der Linden - van de Ven

Zeer prettig en deskundig geholpen. Enige minpunt was dat over de verkoopprijs nauwelijks te onderhandelen was

stefan wolfwinkel

Fijne en snelle aflevering.. en een fantastische auto

Ingrid R.

Hele fijne verkoop adviseur, voor de aankoop een filmpje gekregen met leuke informatie over mijn toekomstige auto, daarna leuk en duidelijk gesprek. Na aankoop ook heel behulpzaam en... Hele fijne verkoop adviseur, voor de aankoop een filmpje gekregen met leuke informatie over mijn toekomstige auto, daarna leuk en duidelijk gesprek. Na aankoop ook heel behulpzaam en klantvriendelijk! Al met al een fijne en goede ervaring!

Ik ben prima te woord gestaan, de medewerker luisterde goed. Hij heeft geen contact opgenomen omdat ik eerder was, maar hij was zeer pro-actief en behulpzaam.

Pham

Heel teleurgesteld. Geen welkom gevoeld
Niet eens bosje bloem

Thea de Rooij

Goede informatie en feedback gekregen. Goede prijs voor mijn A1 gekregen.
Ondanks de Corona toch op een prettige manier mijn nieuwe auto kunnen ontvangen.

Behulpzame, vriendelijke en correcte verkoopadviseur.
Behulpzame, vriendelijke en correcte verkoopadviseur.
Informatie over de precieze uitrusting van de auto bleek op internet niet geheel juist en compleet te zijn. De verkoopadviseur heeft in een reactie hierop een lijst met de uitrusting gemaild maar deze is mijns inziens niet geheel juist.