Vriendelijk en vakkundig geholpen door Corne van der Wind
Aardige en kundige verkoopmedewerker
D.P
Vreselijke slechte service
G. v/d Berge
Vanaf aankoop tot aflevering alles tot in de puntjes verzorgd.
Medewerker(s) vriendelijk, attent, correcte communicatie en komen afspraken volledig na.
Prima verloop, goede afhandeling en nazorg na x aantal weken.
Bas van Herk
We hebben onze auto gekocht bij Vallei Groep Velp. Was er al vaker langs gekomen en waren thuis opzoek gegaan naar onze nieuwe auto. Deze hebben we dus gevonden bij Vallei Groep Velp. Keurige zaak....We hebben onze auto gekocht bij Vallei Groep Velp. Was er al vaker langs gekomen en waren thuis opzoek gegaan naar onze nieuwe auto. Deze hebben we dus gevonden bij Vallei Groep Velp. Keurige zaak. Langs gegaan en rustig rondgekeken. We zijn door deze mensen netjes behandeld van begin tot eind. Was echt een perfecte aflevering wat ons betreft.
RG
Topservice werkplaats
Rijschool Didactiek Nijmegen
A. Van Hardeveld een Dikke 10
Kees
Het duurde elke keer dat ik er was veel te lang voordat ik geholpen werd. Toen ik test kwam rijden, en 20 min. telaat geholpen werd bleek dat de accu van de auto niet volgeladen was. (Wat wel...Het duurde elke keer dat ik er was veel te lang voordat ik geholpen werd. Toen ik test kwam rijden, en 20 min. telaat geholpen werd bleek dat de accu van de auto niet volgeladen was. (Wat wel beloofd was, want daarom maakte ik een nieuwe afspraak) Toen ik eenmaal geholpen werd ging het goed, daarom heb ik de auto toch gekocht. Maar het had niet veel gescheeld of ik was weggelopen.
Bij veelvuldig contact opnemen met de VAG Arnhem zuid, wordt men in eerste instantie in de hold gezet, om aansluitend het volgende inspreekbandje te beantwoordden, met het verzoek deze in te spreken...Bij veelvuldig contact opnemen met de VAG Arnhem zuid, wordt men in eerste instantie in de hold gezet, om aansluitend het volgende inspreekbandje te beantwoordden, met het verzoek deze in te spreken zodat men kan worden teruggebeld. Aansluitend met een ander filiaal contact opgenomen waarbij de telefoniste direct reageerde.