Mijn nieuwe Audi bevalt heel erg goed. Het eerste contact met de verkoper was ook wel goed maar daarna bij de aflevering slecht. Hij was op wintersport hetgeen geen probleem is en had keurig twee... Mijn nieuwe Audi bevalt heel erg goed. Het eerste contact met de verkoper was ook wel goed maar daarna bij de aflevering slecht. Hij was op wintersport hetgeen geen probleem is en had keurig twee andere verkopers gevraagd de aflevering te regelen. Het bleek echter een derde te zijn die niet van Audi maar van Volkswagen was. Hij kon nauwelijks/geen uitleg geven op vragen die ik had over vooral de MMI en gaf aan dat hij nauwelijks iets afwist van de MMI van de Audi A6 en dat ik de week erop contact zou hebben met de verkoper. Verder heb ik nog nooit bij Audi, waar ik toch diverse auto’s heb gekocht waarbij deze met € 65.000,- de duurste was, zo’n karige en weinig. Er egards omkleedde aflevering gehad. De auto stond in een kleine ruimte naast een andere auto, zonder, zoals gebruikelijk bij de vorige aankopen, een kleed over de auto met een bord ervoor waarbij de koper welkom wordt geheten. Het lijkt niet belangrijk maar geeft wel een bepaald cachet aan de garage. Zelfs bij de aankoop van een kleine Peugeot deed met dit met een bos bloemen erbij en een fles wijn. Dit keer kreeg ik min of meer de fles wijn uit een legerkamp kast in mijn handen gedrukt. Op mijn vraag of dit nu de manier van aflevering was bij de Vallei Groep Werd verteld dat dit het nieuwe beleid was bij gebruikte auto’s omdat de kopers de auto als gezien en het dus niet als bij nieuwe auto’s het meer een verassing is als de koper de nieuwe auto ziet. De week erop het heb ik contact gehad met de oorspronkelijke verkoper die mij op dat moment keurig heeft geholpen en alles op de MMI heeft geïnstalleerd en bood ook zijn excuus aan over de slechte ervaring die ik had bij de aflevering. Het is wellicht allemaal niet zo belangrijk maar geeft wel een slecht gevoel over de vestiging in Ede. Voor mij bijna ook reden om niet meer te kiezen voor de Vallei Groep voor onderhoud van de. Ik dat vooralsnog niet omdat ik hele goede ervaringen heb bij de vestiging in Veenendaal waar ik als sinds jaar en dag de Audi’s die ik had (ik rijd sinds 1981 Audi) in onderhoud heb. Zelf de Audi Q5 van mijn Tsjechische vriendin als deze in Nederland is en de auto op dat moment een onderhoudsbeurt nodig heeft.
Het is een lang verhaal geworden en voor jullie wellicht niet zo belangrijk maar ik hoop dat jullie er tocht iets van leren en wellicht het beleid nog eens tegenzet licht houden.

Sharon

Wat een heerlijke rit naar huis in mijn nieuw A1! Geweldige service gehad. Na een belletje kon ik gelijk terecht en stond de auto klaar voor een proefrit. Na het kopen zijn ook de papieren super... Wat een heerlijke rit naar huis in mijn nieuw A1! Geweldige service gehad. Na een belletje kon ik gelijk terecht en stond de auto klaar voor een proefrit. Na het kopen zijn ook de papieren super snel in orde gemaakt en kon ik nog binnen een week de auto ophalen. Ik wil graag Huibrecht van Donselaar bedanken voor alle hulp en super goede service. Top ervaring!!

Matthijs

Goede onderhandeling en snel de aflevering

Matthijs

Fijne onderhandeling en snel afgeleverd.

alex

Zeer vriendelijk te woord gestaan door Maikel. Mooie deal kunnen maken en met name vanwege een positieve indruk besloten de auto te kopen bij deze garage ondanks dat ik hiervoor veel km’s... Zeer vriendelijk te woord gestaan door Maikel. Mooie deal kunnen maken en met name vanwege een positieve indruk besloten de auto te kopen bij deze garage ondanks dat ik hiervoor veel km’s moest maken.

Hicham

Maikel heeft ons netjes en alles uitgelegd.
Goed service!

R.G.H. Wermelink

Prima gedaan.

Prima verkoper. Ivm vakantie alleen in de garage maar voldoende tijd prima

De verkoper heeft mij netjes geholpen bij bezichtiging en aflevering. Bij ophalen van de auto moest ik wel even wachten voordat de verkoper beschikbaar was.

J.P. van Deutekom

Professionele contacten, snelle en adequate response op vragen, uitstekende aflevering auto.