Dennis

Ik ben goed en prettig geholpen.
Heb ook een prima service gekregen, toen er een storting was en gerepareerd moest worden.
Dennis Derksen heeft dit goed geregeld, en was goed bereikbaar...
Ik ben goed en prettig geholpen.
Dennis Derksen heeft dit goed geregeld, en was goed bereikbaar via whatsapp of telefonisch.

Bas de Vries

Dennis heeft het goed gedaan.

Prima geholpen tijdens verkoop, wel erg magere uitleg. Helaas geen aftersales. Ik krijg auto niet gekoppeld aan telefoon. Dan moet ik maar eens een keer langskomen. Dat kan natuurlijk veel beter

Niels

Mijn ervaring met Auto Vallei Groep (vestiging Duiven) was uiterst teleurstellend. De problemen stapelden zich op:

1. Levering niet volgens afspraak: Eén dag voor de geplande...

1. Levering niet volgens afspraak: Eén dag voor de geplande aflevering werd een defect laadmechanisme ontdekt, waardoor de levering niet volgens afspraak is verlopen. Daarnaast zat er een ster in de voorruit die tijdens het bezichtigen niet aanwezig was.

2. Uitgestelde reparaties: Twee verschillende onderdelen werden driemaal incorrect of niet op tijd of volgens afspraak gerepareerd, door drukte in de werkplaats en niet voorradige onderdelen. Ook het vervangen van de ruit laat op zich wachten door slechte planning en drukte.

3. Slechte communicatie: Ik moest constant zelf achter updates en reparaties aan, wat wijst op ernstige interne communicatieproblemen. Ook worden afspraken tussen verkoop en aftersales niet opgevolgd.

4. Ondermaatse service: De klantenservice faalde volledig. Er was geen compensatie, alleen oppervlakkige excuses.

Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in Auto Vallei Groep ernstig geschaad. Hun gebrek aan proactiviteit en klantvriendelijkheid is verontrustend voor een autodealer. Ondanks hun belofte om "voor je klaar te staan" (zoals op de website staat), was mijn ervaring het tegenovergestelde. Potentiële klanten zou ik aanraden alternatieven te overwegen voordat ze hier een aankoop doen.

Ard Dunnink

De auto was bij aflevering niet helemaal top in orde:
Plug 12volt aansluiting ontbrak
Modder aan de binnenkant van de portier
Oude tankpassen zaten nog achter de zonnenklep De auto was bij aflevering niet helemaal top in orde:
Plug 12volt aansluiting ontbrak
Modder aan de binnenkant van de portier
Oude tankpassen zaten nog achter de zonnenklep
Lakstift voor steenslag zou nagestuurd worden en ontbrak
Beeldscherm rammelde nogal, inmiddels 3x terug geweest bij een andere dealer
Andere dealer wees mij op nagenoeg versleten voorbanden

Auto is een week te laat afgeleverd. Er moest een velg gerepareerd worden die pas na twee weken (toen was levering beloofd) opgestuurd. Daarna kreeg de auto een oliemelding (max olie bereikt). Dit... Auto is een week te laat afgeleverd. Er moest een velg gerepareerd worden die pas na twee weken (toen was levering beloofd) opgestuurd. Daarna kreeg de auto een oliemelding (max olie bereikt). Dit kon ik even aankijken volgens de verkoper/garage. Ik vertrouwde het niet en was in de buurt van Vestiging Nijmegen. Daar perfect geholpen en netjes te woord gestaan. Vestiging Nijmegen vond dit een gek advies maar kon olie niet vervangen want magazijn was dicht om half 3 op zaterdagm Heb daarop gevraagd aan verkoper of ik de auto naar Nijmegen kan brengen aangezien ik in Oss woon. Ik wacht nog steeds op een reactie. Ik heb allerlei auros gekocht, bij merk en niet merk dealers. Maar zo slecht afspraken opvolgen en nakomen nog niet.

Aankooptraject ging prima, maar de opties die op de auto zouden zitten, zitten er niet op. Er stonden 4 opties op de website, die er in het echt niet op zitten. Na laten plaatsen van deze opties... Aankooptraject ging prima, maar de opties die op de auto zouden zitten, zitten er niet op. Er stonden 4 opties op de website, die er in het echt niet op zitten. Na laten plaatsen van deze opties deden ze zelf niet, en zou me meer dan 1200 euro kosten. Dinerbon ter compensatie aangeboden, maar dat staat niet in verhouding. Nu al 1.5 maand bezig en ik moet zelf elke keer opnieuw bellen, want op de belfote dat ze bij me terug komen na overleg met manager, is de medewerker niet op terug gekomen (al meedere keren). Opties kloppen wel meer niet op de website, ik kon zo een aantal autos vinden waar je a.h.v. de foto's kon zien dat de specificatie lijst niet correct was. Ik had voor hetzelfde geld een auto bij een concurrent kunnen kopen die wel al die opties had. Ik voel me enigsinds opgelicht.

Gustavo

De antwoorden kwamen erg traag, ik moest elke dag zelf kijken of er iets veranderde in de advertentie, uiteindelijk werd mijn eerste keuze verkocht en werd ik niet goed geïnformeerd, ik moest... De antwoorden kwamen erg traag, ik moest elke dag zelf kijken of er iets veranderde in de advertentie, uiteindelijk werd mijn eerste keuze verkocht en werd ik niet goed geïnformeerd, ik moest de verkoopadviseur vele malen achtervolgen. gelukkig kwam er daarna een andere optie in de aandelen van vallei auto groep die een betere keuze was. Omdat er tijdens het hele proces enkele misverstanden zijn ontstaan, ben ik nu tevreden met mijn keuze.

Minke Scherrenburg - van Eden

Huibrecht van Donselaar is een prettige verkoper. Rustig, duidelijk en bijzonder vriendelijk.