M. Houtgraaf

"Goede service, neemt de tijd voor de klant.
"Goede service, neemt de tijd voor de klant.
Jammer dat erg geen moeite is gedaan voor een onthullig (ondanks een demo auto) en ook geen bloemstuk of fles wijn ontvangen bij afgifte van de auto"

P. Steffers

Duidelijke weergave van alle commerciële mogelijkheden

G. Plessius

Prettig en plezierig contact met de verkoper, komt betrouwbaar over.Goede prijs kwaliteitsverhouding. Afspraken keurig nagekomen. Een degelijk bedrijf.

Jelle Kingma

"Voor mij was het de eerste keer dat ik zaken heb gedaan met de Auto Vallei Groep. Binnen Auto Vallei Groep hangt een goede sfeer en iedereen is behulpzaam. Het hele verkooptraject is heel... "Voor mij was het de eerste keer dat ik zaken heb gedaan met de Auto Vallei Groep. Binnen Auto Vallei Groep hangt een goede sfeer en iedereen is behulpzaam. Het hele verkooptraject is heel netjes gegaan, waarbij alle vragen duidelijk zijn beantwoord. Betrokkenheid is hierbij voelbaar.
Belangrijk vond ik zelf ook dat de verkoper (Maikel) die mij de auto heeft verkocht absoluut niet opdringerig is geweest en behulpzaam is geweest gedurende het hele proces op de hoogte heeft gehouden. Dit gaf een heel goed gevoel.

Jelle Kingma"

Ik ben erg goed geholpen. Zowel bij het maken van afspraken, als tijdens proefrit en afhalen. Top.

J.M.M. Poelman

Bij aflevering van de auto vindt ik dat alle papieren in orde moeten zijn,ook die van het platinum pakket heb steeds achter heen moeten bellen.

Huibrecht heeft op een professionele, persoonlijke en meedenkende wijze ons in de koop begeleid zonder druk uit te oefenen. Ondanks dat hij nog in het begin van zijn carrière staat weet hij... Huibrecht heeft op een professionele, persoonlijke en meedenkende wijze ons in de koop begeleid zonder druk uit te oefenen. Ondanks dat hij nog in het begin van zijn carrière staat weet hij toch de juiste aandachtspunten tijdens een "koopproces" op te brengen waardoor een gevoel van vertrouwen ontstaat die voor ons altijd doorslaggevend is.

A.J. Smit

Ik ben heel blij met de nieuwe auto. Verder ben ik heel goed geholpen. Ook namen ze de tijd voor je.

Simone Smits

Zeer aangenaam en professioneel