Super goed autobedrijf, Ze komen hun afspraken na en leveren de auto prima af. Zeer vriendelijk personeel die echt voor je klaar staat. Dit bedrijf is echt een aanrader om een auto te kopen. Wij... Super goed autobedrijf, Ze komen hun afspraken na en leveren de auto prima af. Zeer vriendelijk personeel die echt voor je klaar staat. Dit bedrijf is echt een aanrader om een auto te kopen. Wij zijn er zelfs vanuit Berkel en Rodenrijs naar Wageningen gegaan om onze auto te kopen. Toppie !!

Je word er goed geholpen en geïnformeerd over alles

R.R. Lawa

Top bedrijf!

J.C. Loman-Landman

Super vriendelijk

Mooi bedrijf fijne verkoopadviseur. 1 tip sneller reageren op mail.

D. van der Werf

Absoluut top ,

"Vanaf het moment dat we binnen waren zijn we opgepakt en zijn we serieus als klant behandeld, niet opdringend maar gewoon serieus. Dit ervaar ik als erg positief en het geeft me een gevoel dat... "Vanaf het moment dat we binnen waren zijn we opgepakt en zijn we serieus als klant behandeld, niet opdringend maar gewoon serieus. Dit ervaar ik als erg positief en het geeft me een gevoel dat ik de klant ben, echt goed!.
Tijdens de onderhandelingen voor de aanschaf is er naar ons geluisterd en zijn we gemoedelijk zonder enige vorm van druk tot een overeenstemming gekomen, dit heb ik bij andere bedrijven anders ervaren.
Gewoon een goed concept en zeker kundige ervaren verkopers die de klant op nummer een hebben staan, dan snap je volgens mij wat de bedoeling is.
Super aflever moment van de auto, echt een feestje."

Aardige verkoper en leuk gesprek gehad.

Harry Blokhuis

We zijn zeer tevreden over de aanschaf van onze auto, de ontvangst en de manier waarop we zijn geholpen door Huibrecht zijn als zeer positief ervaren. Zowel de het eerste contact tot aan de... We zijn zeer tevreden over de aanschaf van onze auto, de ontvangst en de manier waarop we zijn geholpen door Huibrecht zijn als zeer positief ervaren. Zowel de het eerste contact tot aan de aflevering van de auto waren correct en zeer prettig. Bedankt Huibrecht!

E. van Veldhuizen

Op een prettige en open manier geholpen. Na de eerste rit hoorde ik een 'piepje' en keerde ik terug naar de garage. De chef werkplaats reed met ons mee en daarna werd de auto nagekeken.... Op een prettige en open manier geholpen. Na de eerste rit hoorde ik een 'piepje' en keerde ik terug naar de garage. De chef werkplaats reed met ons mee en daarna werd de auto nagekeken. Geen bijzonders; waarschijnlijk een braampje op de remschijf achter. na een week rijden zou het over moeten zijn. het stelde ons gerust.