Fijn contact met verkoopadviseur en vlotte reactie op onze vragen.
J.W.R. Anker
Plezierig contact en goed advies/beantwoording vragen
Alles goed geregeld. Werd netjes op de hoogte gehouden over de aflevering. Snelle communicatie per mail.
Wijjo Krijt
Alles
Keurig geholpen.
A.W.M. Willems
"De verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam. De poetsbeurt was slecht gedaan. De vegen waren nog goed te zien. Ze hadden een kras weg gepoetst maar dit was een waas in de lak geworden. Bij..."De verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam. De poetsbeurt was slecht gedaan. De vegen waren nog goed te zien. Ze hadden een kras weg gepoetst maar dit was een waas in de lak geworden. Bij een ander bedrijf de waas en de krassen weg laten poetsen. Ook zit het Spaanse stof nog onder de motorkap. Met het monteren van de winterwielen zaten de wielen muurvast op de naaf. Vraag me af of deze niet ter controle gedemonteerd dienen te worden bij de aflever beurt.
Kortom, aan de verkoper ligt het niet. Maar voor de extra afleverkosten voor onderhoud en poetsen had ik meer kwaliteit voor het geld verwacht."
L.A.C. van der Veer e/v Knijnsberg
Vriendelijk/ kundige mensen. Een garage waar ik me zeker een mens en geen nummer zal gaan voelen.
A.A.M. Seyben
We zijn uitstekend en zeer belangrijk, erg vriendelijk geholpen. Aardige man, niet arrogant wat soms wel gebeurt. Ondanks mijn belletjes en vragen bleef hij altijd vriendelijk. In mijn ogen een...We zijn uitstekend en zeer belangrijk, erg vriendelijk geholpen. Aardige man, niet arrogant wat soms wel gebeurt. Ondanks mijn belletjes en vragen bleef hij altijd vriendelijk. In mijn ogen een perfecte verkoper,
Wouter Baarda
"Heeft nog geen contact opgenomen aangezien hij een weekje vrij heeft. En heeft aangegeven dat hij na die tijd zou bellen. Uiteraard geen probleem!"
Kom er al zeker 40 jaar, altijd betrouwbaar, goede service