Netjes behandeld maar inruilwaarde oude auto valt altijd tegen.

Goed geholpen, goede uitleg en de auto is heel netjes en mooi schoon afgeleverd. Ook is alles goed ingesteld (navigatie e.d.) en nagelopen.

Chayenna

Zeer goede service en ik zou iedereen jullie aanbevelen, jullie zijn toppers!

Tijdens de verkoop was alles perfect naar wens. We wisten dat de verkoper bij het afhalen van de auto niet aanwezig was. We zijn door zijn collega geholpen. Beide mannen waren vriendelijk. Tijdens de verkoop was alles perfect naar wens. We wisten dat de verkoper bij het afhalen van de auto niet aanwezig was. We zijn door zijn collega geholpen. Beide mannen waren vriendelijk.
Twee kanttekeningen (leerpunten):
- bij het kopen van de auto zij de verkoper dat hij de dag nadat we de auto opgehaald hadden zou bellen om te horen hoe het is gegaan. Dit deed hij niet; we kregen bijna een week later een mailtje met de vraag of alles naar wens was.
- bij de koop was afgesproken dat de motorkap aangestipt zou worden (steenslag). De lakstift lag in de auto, maar dat is niet gebeurd. Ter plekke probeerde de monteur alsnog aan te stippen, maar door de kou werkte het niet. Hij vroeg of we thuis de tweede laag wilden doen. Helaas regende het voordat we thuis waren. Gevolg is dat het aanstippen in de toekomst mogelijk nogmaals moet gebeuren.
Beide opmerkingen niet onoverkomelijk, maar wel jammer.

Familie Meurs

Wij zijn vriendelijk en professioneel geholpen in de aanschaf van onze auto.

Snelle en goede service. Auto rijdt tot nu toe super.

Klantvriendelijk en schade mooi en snel hersteld

Goed bedrijf, erg vriendelijk en super goede service.