Koop vd auto was een fijne ervaring. Kreeg geen moment het idee dat de auto verkocht 'moest' worden. Ik had ook een andere auto gezien bij een andere vestiging en heel soepel werd geregeld...Koop vd auto was een fijne ervaring. Kreeg geen moment het idee dat de auto verkocht 'moest' worden. Ik had ook een andere auto gezien bij een andere vestiging en heel soepel werd geregeld dat we met 1 auto daarheen konden om ook de ander te testen. Keurig geholpen, geen druk ervaren. Top! Kleine tip: bij koop van een occasion kan je ook nog aanbieden om enkele accessoires of opties te activeren/installeren tegen een scherpe prijs. Dat kost de dealer weinig maar levert de klant veel plezier op. Een volgende keer beter zou ik dat beter onderzoeken vooraf.
Zeer goed, vriendelijk personnel, goed geholpen
De verkoper was zeer vriendelijk. ondanks dat ik eerder op de dag van aankoop een afspraak had gemaakt was ik bij aankomst niet bekend en moest alles nog geregeld worden mbt de proefrit. in de...De verkoper was zeer vriendelijk. ondanks dat ik eerder op de dag van aankoop een afspraak had gemaakt was ik bij aankomst niet bekend en moest alles nog geregeld worden mbt de proefrit. in de papierafwikkeling na de aankoop heb ik voor mijn gevoel bovengemiddeld veel bemoeienis gehad.
Liauwanjie
Ik hebt zelf contact opgenomen en vanaf dat moment voelde het wederzijds goed en tot de dag van afwikkeling toe
Rayen
Hele fijne sfeer, Igor is meedenkend, open en behulpzaam. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd en dat is voor mij erg belangrijk
Op een zaterdag schade gekregen aan mijn auto deze bij vallei autogroep in reparatie gegeven ik vond het daarbij wel jammer dat er geen vervangende auto beschikbaar was, verder is de schade netjes...Op een zaterdag schade gekregen aan mijn auto deze bij vallei autogroep in reparatie gegeven ik vond het daarbij wel jammer dat er geen vervangende auto beschikbaar was, verder is de schade netjes gerepareerd