Zeer goed. Ik had schade en werd als snel gebeld. Volgende dag kon mijn auto al terecht. Leen auto was prima. Schade super mooi hersteld. Vriendelijk personeel. En bedrag was nog minder als begroot....Zeer goed. Ik had schade en werd als snel gebeld. Volgende dag kon mijn auto al terecht. Leen auto was prima. Schade super mooi hersteld. Vriendelijk personeel. En bedrag was nog minder als begroot. Top garage.
Attent over telefoontje hoe of de tiguan beviel.
Dennis uit Velsen Zuid
De gespreken waren zeer prettig nemen de tijd voor je , afspraken zijn goed nagekomen .
Heel fijn. Zeer proffesioneel en correct.
Op een nette en vakkundige wijze inkoop gesprek doorlopen.
Jeffrey G.
Mijn gevoel over de hele verkoop voelt vertrouwd! Snel geholpen. Duidelijke antwoorden! Ik ben zeer blij.
Ton Sterk
De aanschaf en de aflevering van de auto verliepen zoals het hoort. Helaas is de tijd tussen koop en aflevering met 2 weken wel wat lang. Helaas krijg ik op een sms en een mail en een telefoontje...De aanschaf en de aflevering van de auto verliepen zoals het hoort. Helaas is de tijd tussen koop en aflevering met 2 weken wel wat lang. Helaas krijg ik op een sms en een mail en een telefoontje de afgelopen dagen geen antwoord. Ik heb verzocht om Nederlandse instructieboekjes. prima dat Franse import in Nederland zijn weg vindt, maar ik lees graag in het Nederlands hoe dat mooie digitale dashbord werkt.
Fijn geholpen. Er wordt voldoende tijd genomen om je van advies te voorzien. Je wordt op de hoogte gehouden van alles. Leuk filmpje de avond voor het afhalen van de auto.