Alles was goed voor elkaar. Prettige samenwerking.
Komt zijn afspraken na. Luistert naar de klant. Zou de klant wel zijn/haar woord laten doen.
Komt zijn afspraken na. Luistert naar de klant. Zou wel de klant ook zijn /haar woord laten doen.
Maikel de Iraanse man heeft mij geweldig geholpen. Maar zijn collega die mij als eerst zag (een Nederlandse jongen) was zo ongeduldig en onvriendelijk tegen mij dat ik geen auto via hem wilde kopen....Maikel de Iraanse man heeft mij geweldig geholpen. Maar zijn collega die mij als eerst zag (een Nederlandse jongen) was zo ongeduldig en onvriendelijk tegen mij dat ik geen auto via hem wilde kopen. Daarna heb ik voor Maikel gevraagd en ons contact liep verder prima. Echter heb ik een paar kilometers met de auto gereden en het lijkt alsof de navigatie nogal oud is. Vele adressen kent hij niet terwijl de bouwjaar 2017 is . Ik vroeg mij af of dit ge-update kon worden?
Ik ben keurig geholpen door verkoper Maik hij verdient een 10. De auto was alleen slecht gepoetst voor de aflevering en had 3 kleine krasjes rondom de auto en een ingebrande vogelpoep plek op...Ik ben keurig geholpen door verkoper Maik hij verdient een 10. De auto was alleen slecht gepoetst voor de aflevering en had 3 kleine krasjes rondom de auto en een ingebrande vogelpoep plek op het linker voorspatbord welke ik samen met Maik constateerde. Er was helaas geen poetser op zaterdag dus er kon niks aan gebeuren.Ik heb dit bij een bedrijf in Amsterdam laten polijsten en heb wel kosten moeten maken en dat afgelopen maandag bij Maik neergelegd hoe daar mee om te gaan en wacht nog op zijn terugkoppeling.
Prettige en snelle afhandeling van het gehele aankooptraject. Goede en duidelijke communicatie. Ruim de tijd genomen om alles door te spreken. Top service!