Mickel heeft ons uitstekend geholpen en goede uitleg over alles gegeven!

sherelva en giliarmo

Wij zijn erg goed geholpen en super blij met onze nieuwe auto.

Cees Adriaanse

Correct maar niet volledige info i.v.m. reservesleutel die later opgehaald moest worden

Was gewoon heel goed!

Ik ben goed geholpen maar ik mistte de details.
Ik ben goed geholpen maar ik mistte de details.
Voorbeeld: bij mijn eerste bezoek is er niks over mij geregistreerd waardoor ik bij het tweede bezoek weer hetzelfde verhaal moest doen want toen had ik een andere verkoper.
Bij aflevering had ik weer een andere verkoper. Daar moest ik hem er zelf op attenderen welke afspraken ik met de vorige verkoper had gemaakt ( bijvoorbeeld een volle benzinetank ipv een halve tank

Suriyawut

Top service. Auto verkeerd in goede staat. Ben er super blij mee!

d kruizinga

Vriendelijk geholpen

Danny

Zeer vriendelijke verkoper, kwam zeer oprecht en eerlijk over.

F.Monnik

Zeer tevreden over de gang van zaken , ook inzake contact met Daniël de Wit, hele nette correcte verkoper . Alleen met de service van VW zelf ben ik wat minder tevreden, dat ik voor mijn velgen... Zeer tevreden over de gang van zaken , ook inzake contact met Daniël de Wit, hele nette correcte verkoper . Alleen met de service van VW zelf ben ik wat minder tevreden, dat ik voor mijn velgen naar een online site moest gaan , omdat VW 3.5 x zoveel rekende voor maat grotere velgen , die als je die configureert op jullie site € 560 ,- bij moet betalen ( Kulmbach) nu had ik bij VW €3.500,— moeten bijbetalen , Want ik had importauto gekocht bij de Valleigroep met standaard 16 inch velgen erop , terwijl ik bij online shop €1.000 plus banden moest betalen , dit scheelt nogal. Voor de rest ben ik tevreden

Rob h

Keurig verzorgd traject. Hulde