Erg gehaast, geen tot weinig uitleg over de auto

Iets te enthousiaste verkoper die een meer standaard aanpak hanteert zonder echt naar de klant te luisteren

Prima om een telefoontje te krijgen met de vraag of alles naar wens is en bevalt, en of er nog vragen zijn .

Verkoopgesprek en advies verliepen goed. Ik mis wel de aftersale service, ik zou bijvoorbeeld de klant na een paar weken eens bellen

Masi

Goede service! Snel geholpen en erg behulpzaam.

Mark Broeks

Ik ben opzich tevreden met de weg naar de verkoop toe. Echter na aflevering ontdekte ik dat de achterbanden happen uit de wang van de band waren. Dit aangegeven en verteld dat ik ca. 55k km per... Ik ben opzich tevreden met de weg naar de verkoop toe. Echter na aflevering ontdekte ik dat de achterbanden happen uit de wang van de band waren. Dit aangegeven en verteld dat ik ca. 55k km per jaar rijdt en het toch wel fijn zou vinden als dit gewoon goede banden zouden zijn. Naast het feit dat ik het best gek vindt dat je een auto zo afleverd. Reactie was dat het geen afkeur is en dus zo goed is. Als coulance zou er 1 band worden vervangen en dat ik zelf de ander zou moeten betalen. Vind ik best slechte service.
Daarnaast als je veel rijdt heb je ook weer snel een andere auto nodig. Met deze geboden oplossing, gaat deze dus niet meer bij de Vallei Autogroep vandaan. Ik snap niet zo goed dat er niet voor een heel klein percentage van de aankoopprijs, een klant blij wordt gemaakt.

In het begin waren we wat teleurgesteld, maar het is door de verkoper erg goed opgelost .

Ad

Zeer tevreden (Jeffrey ik wacht nog op de lakstift)

Goed en netjes geholpen.

Goed: de juiste auto gevonden. En vooral het voor ons juiste advies voor de trekhaak (mogelijk raar maar voor ons echt belangrijk) wat zelfs geleid heeft tot een andere auto-keuze.

Minder: we wachten nu al meer dan een maand op de eindafrekening. We hebben onze (oude) Skoda ingeleverd die nog zeer recent een motor-storing heeft gehad dat heeft geleid tot een stevig geprijsd herstel. De kosten van dat herstel zijn gelijk aan de inwisselwaarde van de oude Skoda. En op de dag van inleveren gaat er weer hetzelfde lampje aan met eenzelfde soort storing. Dus nog binnen garantie van de € 4500 herstel-operatie ?! En nu wachten we nog steeds wat de inruilwaarde is van die oude Skoda. Tikje teleurstellend want feitelijk moet ik nu "zo maar" even € 4500 vrij geld ter beschikking houden als Skoda zo maar beslist dat de oude Skoda toch geen waarde meer heeft. Dit moet sneller & duidelijker. Het kan niet zo zijn dat gedurende de aanstaande vakantie er even een mailtje komt met de melding dat ik even € 4500 mag bijbetalen.....da's geen fijne start van een voor ons nieuwe auto....