Was goed geregeld en alles op tijd en heel klantvriendelijk verkoopadviseur de heer igor roso en ok tijdens de aflevering werd ik geholpen door de heer koen kloppenburg het was heel fijn bedankt

Prettige behandeling en goede service

Henk

Ik ben uitstekend geholpen door Valleigroep Scherpenzeel. Ondanks hun drukke agenda deze week toch prima geholpen tijdens een pechgeval.

Servicegerichte en klantvriendelijke aftersales

Onpersoonlijke verkoop

Wij zijn tot volle tevredenheid bijzonder kundig en correct geholpen bij de Vallei Autogroep...daarom zijn complimenten zeker op zijn plaats!

We zijn zeer goed geholpen. Nog bedankt

De Goldies

De Goldies,
hallo allemaal hier zoals beloofd onze ervaring met de aflevering van onze twee golf bij Valeigroep Ede.
Eindelijk was het zover we konden onze nieuwe golf ophalen in...
De Goldies,
Eindelijk was het zover we konden onze nieuwe golf ophalen in ede,dit is zeer goed geregeld.
Je krijgt van tevoren een checklist toegestuurd waar je overal aan moet denken om de transactie soepel te laten verlopen,en dit werkt super.
Afspraaktijd 11u werd goed ingehouden,vriendelijk en correct onvangst door Corne v d Wind bekwaam en correcte medewerker hierdoor binnen half jaar onze tweede auto bij Valeigroep Ede gekocht.
Alles was volgens afspraak uitgevoerd en de wagen stond er netjes gepoetst bij in de afleverruimte.
Papieren ingevuld en duidlijk vragen uitgelegd hij besteed aandacht aan klant en komt wensen tegenmoet.
Tevens werd er ook aan mijn vrouw gedacht zij kreeg een leuke blijvende herrinering aan deze dag,dit heeft inmiddels een moei plekje bij ons thuis gevonden,hiervoor hartelijk dank.
Wij kunnen dit bedrijf alleen maar aanbevelen.
Beste lezer bedenk dat we het met mensen hebben te doen die ook proberen hun werk zo goed mogelijk te doen,en als er een onduidelijkheid of uitdaging is geef te kans om dit rustig op te lossen bedenk we maken allemaal wel eens een fout en vooral Geduld is een schone zaak.
Voor ons is dit het adres bij vervanging voor een nieuwe Vw of Audi
Mvg De Goldies

H. Vloedgraven

Goede correcte behandeling, afspraken worden goed nagekomen en aflevering / uitleg etc. prima.