Hallo allemaal bijna is het zover,nadat ik twee weken geleden voor de service beurt bij Valei Autogroep in Ede was kan ik aanstaande Zaterdag mijn nieuwe golf ophalen. Dit weer ook dankzij een...Hallo allemaal bijna is het zover,nadat ik twee weken geleden voor de service beurt bij Valei Autogroep in Ede was kan ik aanstaande Zaterdag mijn nieuwe golf ophalen. Dit weer ook dankzij een voortreffelijk voorstel en geduld van de verkoop,zij luisteren naar je wensen en proberen alles om dit zo goed mogelijk in te vullen. Bedankt Corne v d Wind goed bezig dit is de tweede auto die hij aan ons verkoopt. We zijn ervan overtuigd dat ook dit zeer tevreden zal verlopen. Vervolg komt na aflevering. mvg De Goldies
Erik
Met n warm gevoel ontvangen, en een heerlijke auto weggereden!
Prettig contact, fijne verkoper, alles was goed geregeld.
Bij bandenwissel was ik er voorheen gewend aan dat de auto gewassen wordt afgeleverd. Bij meenemen Leenauto is verteld dat aftanken niet nodig zou zijn, bij terugbrengen vroeg men of hij...Bij bandenwissel was ik er voorheen gewend aan dat de auto gewassen wordt afgeleverd. Bij meenemen Leenauto is verteld dat aftanken niet nodig zou zijn, bij terugbrengen vroeg men of hij afgetankt was?! Ben dan ook de service van Toyota van Gent gewend moet mijn verwachtingen bij vallei groep sterk naar beneden bijstellen. Moest verschillende instellingen van de auto nadien ook weer aanpassen. Ze doen wat ze moeten doen maar niets meer dan dat om er uit te springen.
Het is geen commentaar, maar het leek of de verkoper niet gewend was mensen te spreken die net iets verder dan uit de regio kwamen. Maar kan ook aan onszelf liggen wij zijn best wel vrij in...Het is geen commentaar, maar het leek of de verkoper niet gewend was mensen te spreken die net iets verder dan uit de regio kwamen. Maar kan ook aan onszelf liggen wij zijn best wel vrij in omgang.
Mark Sanders
Prettig contact met Daniel en super fijne auto.Auto had in betere staat afgeleverd kunnen worden.Slecht gewassen en van binnen waren vooral de ramen nog erg vies(waas)
Jasper heeft ons heel netjes geholpen bij de aankoop van onze A3. Er heerste een hele prettige sfeer waarbij hij ons goed heeft geadviseerd, heeft meegedacht en totaal niet opdringerig was. Wij...Jasper heeft ons heel netjes geholpen bij de aankoop van onze A3. Er heerste een hele prettige sfeer waarbij hij ons goed heeft geadviseerd, heeft meegedacht en totaal niet opdringerig was. Wij komen zeker nog eens terug!
Goed te woord gestaan en geholpen tijdens verkoop.
Zeer netjes en kundig geholpen. Aflevering van de auto was uitstekend. Maikel hartelijk dank voor de goede zorgen.
Mark Rietkerk
Een waardeloze onderhoudsbeurt, een hoop loze beloftes en een boel stress:
Na een fout van de garage bij een onderhoudsbeurt, ben ik vlak daarna op weg naar vakantie langs de weg komen...Een waardeloze onderhoudsbeurt, een hoop loze beloftes en een boel stress:
Na een fout van de garage bij een onderhoudsbeurt, ben ik vlak daarna op weg naar vakantie langs de weg komen te staan met pech. 2 dagen van de vakantie kwijt geweest omdat ik veilig op vakantie wou, na de vakantie hier direct mee naar hun toe gegaan en hun het probleem uitgelegd + bewijsmaterialen overgeleverd.
Loze belofte 1: U zult als wij het geld overgemaakt hebben, het geld voor reparatie én schoonmaak van de motor terugkrijgen en we zullen kijken hoe we de geleden immateriële schade verder kunnen afhandelen.
Loze belofte 2: we zullen contact met u opnemen (deze woorden gelden ook voor loze beloftes 3t/m5. Zowel telefonisch als per mail breken ze hun beloftes.
Na 2 en een halve maand(!!), ze hadden altijd wel wat, ik veels te vaak langs geweest, leek er schot in de zaak te zitten. Oké, ik moest de kosten van de schoonmaak er telefonisch weer bij in onderhandelen, maar het zou nu (anderhalve maand later dan belooft) klaar moeten zijn. Maken ze nog te weinig geld over ook! En enige vorm van compensatie voor het verlies van mijn vakantiedagen hebben ze het niet eens meer over gehad.
Een hoop onbegrip en onintelligente blikken van hun kant, ik fysieke klachten van de stress, de communicatie tussen hun en klant schandalig slecht en de communicatie tussen Wageningen en de centrale administratie ook buitensporig slordig.
Waar zijn de laatste beetjes van de door mij gemaakte kosten en die compensatie die ik kon verwachten voor de geleden immateriële schade?
Gegroet, iemand die zich in het vervolg geen klant meer zal noemen. Vallei Auto Groep vindt zichzelf koning, de klant die zeurt als die verwacht dat een belofte iets waard is.