Don de Mello

Klantvriendelijk en volgens afspraak geleverd.

Peter de Vaal

Prettig in de omgang.
Netjes in de onderhandeling.
Wist niet alles van de auto.

Martin

Wouter is eerlijk direct en reageert snel op vragen

John

Jammer genoeg bleek na 3 weken wacht op de aflevering dat van de aangegeven punten er slechts 1 was gedaan. De andere punten heb ik na de aflevering moeten laten doen gevolg nu al 3 hele dagen mijn... Jammer genoeg bleek na 3 weken wacht op de aflevering dat van de aangegeven punten er slechts 1 was gedaan. De andere punten heb ik na de aflevering moeten laten doen gevolg nu al 3 hele dagen mijn auto kwijt geweest en er volgt nog minimaal een halve dag. Erg jammer en een leen fiets is iets maar kon die dagen dus nergens heen.

De verkoopadviseur was geduldig begripvol behulpzaam en aardig

Bij problemen na afleveringen mag wel beter mee om gegaan worden. Heb nog steeds geen goed gevoel bij de aanschaf. Afwachtend van beloftes om de mankementen die nog opgelost moeten worden.

Wim

Correcte behandeling waarbij mijn wensen en verwachtingen waargemaakt zijn, dit binnen de afgesproken tijd.

Jefrey doet zijn best om een probleem op te lossen . Maar omdat de melding check olie sensor . Wealer gaat er 4 juli een diagnose over maken en dan eventueel repareren. Maar het voelt niet goed om... Jefrey doet zijn best om een probleem op te lossen . Maar omdat de melding check olie sensor . Wealer gaat er 4 juli een diagnose over maken en dan eventueel repareren. Maar het voelt niet goed om dagelijks melding “ check olie sensor , voelt niet goed bij een pas gekochte auto van 2022

Fam. Van Hattum

We zijn ontzettend vriendelijk geholpen. Er werd meegedacht en goed advies gegeven. We zijn ontzettend blij met onze aankoop.

Garantie is niet helemaal duidelijk en de onderhoud intervals hoe in te zien?