Professionele organisatie, zeer servicegericht en schappelijk in prijs. Gastvriendelijk en goed gevulde koffiecorner met genoeg leesvoer. Zeker een aanrader.
Klantvriendelijk!
Vriendelijk en klantgericht
Uitstekend
Eerste keer met schade bij de vallei autogroep ,maar prima ontvangst ,duidelijk wat uitleg hoe de schade werd gerepareerd ,vriendelijke medewerkers
Ik heb een seat lease auto en daar ben ik heel tevreden over, zodra er iets met volkswagen geregeld moet worden zoals schade en de verzekering komt erbij is het waardeloos.
Redelijk
Vallei Autogroep Schade handelt de schade netjes af en verzorgt alle communicatie richting de verzekering. Ook werd ik zelf goed op de hoogte gehouden wanneer ik vragen had over de status van het...Vallei Autogroep Schade handelt de schade netjes af en verzorgt alle communicatie richting de verzekering. Ook werd ik zelf goed op de hoogte gehouden wanneer ik vragen had over de status van het herstel.