Garantie is niet helemaal duidelijk en de onderhoud intervals hoe in te zien?

Erg fijne communicatie

Krol

Vandaag voor de 2e keer op bezoek in jullie filiaal in duiven geweest. Op zoek naar een mooie occasion VW POLO. We zijn voor de tweede keer! geregeerd door het personeel. Toen we weg gingen zat... Vandaag voor de 2e keer op bezoek in jullie filiaal in duiven geweest. Op zoek naar een mooie occasion VW POLO. We zijn voor de tweede keer! geregeerd door het personeel. Toen we weg gingen zat men gewoon achter de pc en zei ons gedag. Kennelijk hadden jullie OOK Vandaag geen interesse of zin om ons tecwoord te staan, laat staan een auto aan ons te verkopen.... 2x keer geprobeerd en we komen echt niet meer terug.
Super slecht dit!

Mersad

Ik heb bij jullie een auto van 40.000 EURO aangeschaft waarbij de VW App Connect en Spraakbediening niet geactiveerd was. Hier moest ik zelf 275 EUR voor betalen, terwijl dit wel op de advertentie... Ik heb bij jullie een auto van 40.000 EURO aangeschaft waarbij de VW App Connect en Spraakbediening niet geactiveerd was. Hier moest ik zelf 275 EUR voor betalen, terwijl dit wel op de advertentie stond als een optie. De verkoper voor benaderd maar die kon niets doen. Vervolgens heb ik 1 week na het rijden vastgesteld dat de remmen eigenlijk niet in orde waren. Dit heb ik gemeld bij VAG Veenendaal en wordt nu weken later pas geholpen. Dit terwijl de auto gecontroleerd was op alle punten, volgens jullie.

Lars

Via Ruben een erg fijne Skoda Enyaq aangekocht. De auto stond iets langer te koop, waardoor we hem tegen een scherpere prijs hebben kunnen overnemen.

Ruben heeft voor ons geregeld dat...

Ruben heeft voor ons geregeld dat de aflevering sneller ging dan gepland, omdat hij wist dat wij tijdelijk zonder auto zaten. Heel erg attent van hem en hier waren we dan ook enorm mee geholpen. Service zoals je hem graag ziet, top!

Frans

Tijdens de verkoop, plezierig geholpen en goede afspraken gemaakt aangaande de koop van de occasion. Helaas bij aflevering zijn niet alle punten conform overeenkomst. Wordt nog steeds aan herstel... Tijdens de verkoop, plezierig geholpen en goede afspraken gemaakt aangaande de koop van de occasion. Helaas bij aflevering zijn niet alle punten conform overeenkomst. Wordt nog steeds aan herstel gewerkt. Hierover kan de communicatie verbeterd worden. De klant zou niet hoeven vragen over de status van de voortgang.

Een bijna nieuwe Up gekocht. Geen aanvullend pakket aangeschaft daar we niet in de buurt van Duiven wonen en de auto niet in onderhoud zouden geven. Na een heftige regenbui bleken de ruitenwissers... Een bijna nieuwe Up gekocht. Geen aanvullend pakket aangeschaft daar we niet in de buurt van Duiven wonen en de auto niet in onderhoud zouden geven. Na een heftige regenbui bleken de ruitenwissers versleten. Een nieuwe set is toegestuurd. Binnen 1 maand was een lampje van de richtingaanwijzer kapot én gaf de auto de melding dat een service beurt nodig was. Na dit te hebben gemeld, kregen we te horen dat dit niet verholpen werd daar we niet het aanvullende pakket hadden gekocht. Zeer teleurgesteld over deze dienstverlening na de aankoop van een bijna nieuwe auto waarvoor we ruim € 17.000 hebben betaald. En dat voor een gerenommeerde dealer als de Vallei Groep.

Wij kennen de verkoper dus dat praat/onderhandeld toch fijner

Kok

Prettig en vriendelijk geholpen en goede service