Dave Heuts

We zijn heel vriendelijk te woord gestaan, mochten de auto uitgebreid bekijken en ook de proefrit mochten we in eigen tempo doen. Vanwege lege batterij nog een nieuwe afspraak gemaakt voor nog een... We zijn heel vriendelijk te woord gestaan, mochten de auto uitgebreid bekijken en ook de proefrit mochten we in eigen tempo doen. Vanwege lege batterij nog een nieuwe afspraak gemaakt voor nog een proefrit. Dit was geen probleem en werd door ons als zeer prettig ervaren.

Hans Heijltjes

Vlotte ondersteuning

Goede deal kunnen sluiten. Net gesprek en afhandeling.

Dhr Post

Van meet af aan prettig contact gehad met de "verkoper" (Fabrice!) Geen moment het gevoel gehad dat ons iets werd opgedrongen. We hadden -tig vragen die allemaal netjes werden beantwoord... Van meet af aan prettig contact gehad met de "verkoper" (Fabrice!) Geen moment het gevoel gehad dat ons iets werd opgedrongen. We hadden -tig vragen die allemaal netjes werden beantwoord zonder een spoor van irritatie oid. Ook mbt de inruiler had men van tevoren een app gestuurd waarbij men een indruk van de inruiler kreeg en je aan de voorkant een indicatie kreeg van de waarde van je inruilauto. Ik ben best kritisch, maar over dit bedrijf alleen maar lof!

Je voelt je heel welkom in de showroom en heel goede hulp bij aankoop nieuwe auto en verkoop oude auto. Fijn dat een proefrit, ondanks dat er geen afspraak was gemaakt, toch mogelijk was. Jammer... Je voelt je heel welkom in de showroom en heel goede hulp bij aankoop nieuwe auto en verkoop oude auto. Fijn dat een proefrit, ondanks dat er geen afspraak was gemaakt, toch mogelijk was. Jammer dat een trekhaak niet op tijd geleverd kon worden. Daar keurig voor de aflevering over gebeld. Ook de aflevering ging weer prettig. Min punt is dat de trekhaak nog steeds niet op onze auto zit.

R.Welle

Goed wij zijn tevreden

Caroline Smeelen

Zeer goed geholpen,en alles goed uitgelegd.

We zijn netjes en uitgebreid geholpen, ook na de aankoop. Erg blij mee!

Berry

Bart is een top verkoper met oog wat de klant wil
Zijn service gaat veel verder dan alleen de vloer van de showroom, hij was ook de reden dat we de auto bij de Vallei groep hebben gekocht...
Bart is een top verkoper met oog wat de klant wil

Detmar Barneveld

Prettige samenwerking en vooral goed meedenken