Fred van den Berg

Goede, rustige begeleiding naar de aanschaffing. Geen druk, tijdsdruk of onverschilligheid gemerkt. Een benadering op een manier alsof het een nieuwe auto betrof. De overdracht was erg... Goede, rustige begeleiding naar de aanschaffing. Geen druk, tijdsdruk of onverschilligheid gemerkt. Een benadering op een manier alsof het een nieuwe auto betrof. De overdracht was erg "feestelijk" door de onthulling.

Netjes, vriendelijk en duidelijk geholpen

Familie van Hummel

Zeer vriendelijk, netjes en correct. Gaf meteen een goed gevoel om mee verder te gaan.
Alle afspraken omtrent onze nieuwe auto naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Goede ervaring met Auto Vallei Groep, Snel keuze kunnen maken van de Audi etron.
vriendelijk en goed geholpen door Corné van der Wind en reageert ook snel op vragen die ik via mail heb stuurde.
Overall erg tevreden.

Vriendelijke medewwerker.

Allemaal prima gedaan. Express service later inde week ook uitstekend. Rode strik op auto mag wel een keer gewassen worden lol

Rohou

Wij zijn zeer goed ontvangen door Fabrice. Fabrice heeft alle tijd genomen om de snufjes in auto uit te leggen. De service van Vallei autogroep is top.

Hans Korevaar

Vertraagde aflevering ivm wachten op niet te leveren Audi trekhaak.
Tot driemaal terug geweest om afleverafspraken alsnog uitgevoerd te laten worden.
Je verwacht meer zorgvuldigheid als...
Vertraagde aflevering ivm wachten op niet te leveren Audi trekhaak.
Je verwacht meer zorgvuldigheid als je een jonge occasion ,van 6 mnd , bij een gerenommeerde merk garage koopt.
Uiteindelijk wordt eea wel naar tevredenheid opgelost

We hebben geen goede ervaringen met de adviseurs.
Kwam zeer moeizaam opgang. Geen afstemming in advisering.
Nadat de verkoop was afgerond werd er beter afgestemd en zagen een andere...
We hebben geen goede ervaringen met de adviseurs.
Kwam zeer moeizaam opgang. Geen afstemming in advisering.
Nadat de verkoop was afgerond werd er beter afgestemd en zagen een andere communicatie.