Ik werd zeer goed geholpen na dat mijn andere auto totaalloos was ik ben daarna zeer snel geholpen aan een andre auto en de schade afhandeling was zeer goed en snel
Ronald Wolvekamp
Prima service, uitstekende aflevering
van der Mijl
Op uiterst plezierige wijze geholpen, met verstand van zaken.
Doornkamp
Elias heeft me erg goed geholpen. We hebben een mooie deal kunnen maken en vooral zijn enthousiasme was erg prettig. Net als ikzelf een autoliefhebber. Hoe kon het dan ook mooier dat ik de auto heb...Elias heeft me erg goed geholpen. We hebben een mooie deal kunnen maken en vooral zijn enthousiasme was erg prettig. Net als ikzelf een autoliefhebber. Hoe kon het dan ook mooier dat ik de auto heb gekocht waar hij tot voor kort zelf in mocht rijden. Nadat de aflevering even op zich leek te moeten wachten heeft hij mij erg geholpen door de aflevering te versnellen en de auto zelf over te dragen.
Albert Moraal
Geen op- en af aanmerkingen.
Kranendonk
We zijn fijn en prettig geholpen. Ook erg leuk dat er na een paar dagen gebeld werd met de vraag of we tevreden zijn nadat we de auto ook daadwerkelijk gebruikt hebben. Top.
Janssen
Reeds eerder diverse zaken doorgegeven
Meijer-Veenstra
Zeer goede dienstverlening, heel prettig.
Mulder
Netjes en correcte behandeling van begin tot de aflevering