Dick Loman

Prima geholpen met onze nieuwe auto
goede uitleg en behulpzaam met vragen

Manfred van Deelen

Prettige behandeling en duidelijke afspraken gemaakt. Dhr Roso heeft het prima ingeschat

te Kulve

Prima geholpen door Huibrecht. Zeer nette verkoper en denkt duidelijk met de klant mee. Wij kregen alleen 2 flessen wijn terwijl wij aangaven geen wijn te drinken. Misschien een idee om iets anders... Prima geholpen door Huibrecht. Zeer nette verkoper en denkt duidelijk met de klant mee. Wij kregen alleen 2 flessen wijn terwijl wij aangaven geen wijn te drinken. Misschien een idee om iets anders in te voeren?

de Boer

Prima begeleiding en service!

Ganzinga

Gezien op internet. Zelf contact gezocht. Was klant in Veenendaal. Verkoper was aardig en vriendelijk, maar voor mij af en toe een beetje onduidelijk. Info over auto verliep snel, kwam mede door het... Gezien op internet. Zelf contact gezocht. Was klant in Veenendaal. Verkoper was aardig en vriendelijk, maar voor mij af en toe een beetje onduidelijk. Info over auto verliep snel, kwam mede door het inruilen van een zelfde merk en model. Mijn ervaring in Veenendaal was wat positiever!!

Bartosz Kosmowski

110%!

Wijnhoven

Prima en vriendelijk geholpen door de verkoopmedewerker. Jammer dat we 2 weken moesten wachten voordat we de auto op konden halen. Drie dagen voor aflevering van de auto hebben wij het geld... Prima en vriendelijk geholpen door de verkoopmedewerker. Jammer dat we 2 weken moesten wachten voordat we de auto op konden halen. Drie dagen voor aflevering van de auto hebben wij het geld overgemaakt. Helaas was de factuur toen niet binnen, zodat we nog contact met jullie moesten opnemen voor factuur en debiteurnummer. Bleek dat er ook betaald mocht worden onder vermelding van kenteken, dit stond echter nergens vermeld.

Erik van den Boom

De eerste indruk bij binnenkomst bij de Vallei Auto Groep te Wageningen was goed en deze weer gedurende de aankoop van de auto verder bevestigd, dat dit een zeer goed bedrijf is om een occasion te... De eerste indruk bij binnenkomst bij de Vallei Auto Groep te Wageningen was goed en deze weer gedurende de aankoop van de auto verder bevestigd, dat dit een zeer goed bedrijf is om een occasion te kopen. Kwaliteit en zeer goede service.

Klein

Goede sfeer. Netjes behandeld.

Koos van Spronsen

Zeer correct geholpen.