Min: Toen we besloten tot koop, werd ons koffie aangeboden,kwam wel erg commercieel over.Min:Wij liepen al langere tijd in de showroom en moesten zelf iemand benaderen voor info.
Plus: na de koop werd telefonisch gevraagd hoe de auto bevalt en of er nog vragen en/ of opmerkingen waren.
Meekhof
Menso
Snelle reactie en meedenken
Roel Schuurman
Keurig ontvangen, korte proefrit gemaakt daarna lekkere koffie en de deal rond gemaakt. Zeer tevreden.
Venderbosch
Perfect geholpen. de koop was snel gesloten. top
Martijn Doodkorte
De proefrit op aanvraag was goed voorbereid en de vragen werden inhoudelijk goed beantwoord.
Claesen
Fijn verkoop gesprek er was nog ruimte om te onderhandelen! Auto netjes afgeleverd
van Apeldoorn
Werd goed ontvangen met koffie daarna in alle rust kijken naar de autos met goede feedback
Merison
Alles was perfect geregeld en de auto stond netjes klaar op de afgesproken dag en tijd.
Wu
Heb een vw polo 1.2 tsi gekocht. Deze was zeer netjes afgeleverd. Precies volgens afspraak. Zeer tevreden dus over uw bedrijf.