J. Karimi

We zijn erg prettig geholpen en er werd ruim de tijd genomen voor ons.
Ook werd er snel op vragen via email gereageerd en kregen we duidelijke antwoorden op onze vragen.
Al met al een...
We zijn erg prettig geholpen en er werd ruim de tijd genomen voor ons.
Al met al een goede ervaring.

van der Hoeven

Zeer snelle aflevering vn de auto , god megedacht chapeau!!!

Smink

Ik ben tevreden hoe het verlopen is de aankoop van de auto goed geholpen

van Loon

Direct na de aflevering ging het bandenspanningslampje branden. Dit was na het monteren van de band niet gereset. Slordig en hierdoor moest ik een extra bezoek aan de dealer brengen.
Het...
Het instructieboekje van de auto is niet aanwezig.
De auto is nog niet helemaal naar wens uitgevoerd. Een accessoire moet nog gemonteerd worden, want was nog niet binnen/voorradig. Ik verwacht dat hiervoor deze week een afspraak voor montage wordt ingepland.

Postma

Zeer tevreden over de service van Arnes Fazlic en Marco van Laar

Weghorst

Zeer duidelijke offerte en goede uitleg over het hoe en waarom.
Bij aflevering uitgebreide informatie over de auto en de service en werking van de valleigroep.

van Leeuwen

Stroef contact en een optie die standaard is in Nederland, is niet op deze auto geleverd, war ik jammer vind en niet van te voren was mede gedeeld

van Lieshout

Hartelijk dank voor de uitvoerige uitleg van de auto

van Rootselaar

Dankzij de kleinschaligheid, informele sfeer en goede hulp zijn wij tevreden met de aankoop van een Seat Leon. De auto is in de wax gezet, is op alle punten nagekeken en is netjes afgeleverd. Met... Dankzij de kleinschaligheid, informele sfeer en goede hulp zijn wij tevreden met de aankoop van een Seat Leon. De auto is in de wax gezet, is op alle punten nagekeken en is netjes afgeleverd. Met een goed gevoel kijken we hierna terug.

Claus

Een afspraak gemaakt om proef te rijden in twee verschillende auto's. Goed de tijd gekregen om in de auto's te rijden. Jammer dat ze weinig specifiek over de auto weten te vertellen. Bij een... Een afspraak gemaakt om proef te rijden in twee verschillende auto's. Goed de tijd gekregen om in de auto's te rijden. Jammer dat ze weinig specifiek over de auto weten te vertellen. Bij een gerichte vraag volgde het antwoord dat ze niet van alle auto's weten wat de precieze specificaties zijn. Ik kwam toch voor 2 specifieke modellen? Ze kopen groot in en helaas is de verkoop dan ook wat meer op volume gericht blijkbaar.

Tegenwoordig is de verkoopprijs incl rijklaarmaakkosten. Het platinum afleverpakkket, welke achter de advertentie wordt aangeboden voor €395,- wordt meteen bij onderhandeling zonder te vragen bijgeteld bij de prijs. Op zich snap ik dat wel, maar niet netjes. Wat dan een onbehaaglijk gevoel geeft is dat op de uiteindelijke offerte en factuur €495 hiervoor wordt geteld. Dit geeft het gevoel dat €100 teveel wordt betaald.
Het afleverpakket wordt verkocht met een "130 punten check". Jammer dat ik er dan na 40 minuten richting huiswaarts rijden achter moet komen dat de electronica voor het verstellen van de spiegels niet functioneert. De verkoper gebeld en deze gaf aan dat ik ook naar de dealer bij mijn woonplaats (Heerlen) kon gaan omdat er nog garantie op zat. Op eigen verzoek toch maar terug naar Ede gereden. Uiteindelijk was het probleem wel snel en correct verholpen/vervangen.

Mijn vorige auto heb ik ook bij Vallei gekocht en toen was mijn ervaring zeer positief, jammer dat dit nu minder was. Helaas had ik het gevoel dat je bij een echte autoboer in de winkel staat. Snelle jongens, vlotte babbel.