Prettige ervaring met de Vallei autogroep. Voor het eerst een jonge occasion gekocht. Ik werd vriendelijk en deskundig door Corné geholpen en hield er een goed gevoel aan over. De afspraken zijn...Prettige ervaring met de Vallei autogroep. Voor het eerst een jonge occasion gekocht. Ik werd vriendelijk en deskundig door Corné geholpen en hield er een goed gevoel aan over. De afspraken zijn nagekomen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat men belt na een paar weken hoe de auto bevalt en of er nog vragen zijn.
van Vessem
Gewleldig
M Janssens
Goede service en aanpak
Boeijink
Koop is prettig verlopen en hoop nog veel plezier te hebben met deze auto.
Budding
Prima verlopen.
Vroege
Verkoop netjes geregeld (jasper), na aflevering werkte het alarm niet als behoord. dit werd gelijk keurig opgepakt en met een werkplaatmedewerker over contact. na een aantal dagen...Verkoop netjes geregeld (jasper), na aflevering werkte het alarm niet als behoord. dit werd gelijk keurig opgepakt en met een werkplaatmedewerker over contact. na een aantal dagen opletten wat de storing is werd de auto vanmorgen gelijk gehaald voor reparatie en komt z.sm. terug. (waarschijnlijk te gevoelig afgesteld)
dus service is netjes en word vast goed opgelost.
groet, Niels Vroege.
Ruesink
Ik heb verder geen ervaring met de dealer, mijn eerste occasion gekocht. Hartelijke groet HW Ruesink.
Broeders - Vlotman
Duidelijk gevraagd ,hoeveel alarm sleutels bij de auto horen. We kregen er 1. Na zelf contact gezocht te hebben met de inbouwen van het alarm bleken er standaard toch 2sleutels erbij te horen....Duidelijk gevraagd ,hoeveel alarm sleutels bij de auto horen. We kregen er 1. Na zelf contact gezocht te hebben met de inbouwen van het alarm bleken er standaard toch 2sleutels erbij te horen. Afspraak bij de werkplaats gemaakt.Bleek er een pas te ontbreken met de code voor het alarm,hadden wij dus ook niet gekregen.Hele dag moeten wachten!Daarna gevraagd om de spraak navigatie mij uit te leggen,blijkt er niet op te zitten terwijl nog gevraagd aan de verkoper voor het kopen van de auto.Auto was niet goed schoon bij aflevering,kruimels in het kastje tussen de stoelen en windscherm was zeer smerig.Het heeft bij elkaar het gevoel wat denk ik hoort bij het kopen van een"Audi "toch wel teleurstellend gemaakt.Voor mij als klant had ik graag het gevoel gehad in de watten gelegd te worden vooral omdat jullie uiterlijk een geweldige uitstraling hebben.
Voorbraak
Prima bedrijf. De auto die ik kocht was helemaal naar mijn zin. Afgezien dat er geen reservewiel bij zit (was mij bekend) vond ik het gereedschap wel zeer minimaal. Als het goed is wordt dit...Prima bedrijf. De auto die ik kocht was helemaal naar mijn zin. Afgezien dat er geen reservewiel bij zit (was mij bekend) vond ik het gereedschap wel zeer minimaal. Als het goed is wordt dit volgende week goedgemaakt. Afspraak gemaakt voor mogelijk een onbelans in de of beide achterwielen. Trilling in carrosserie. Bij ophalen van de auto (zaterdag 17 december) zat er een klein sterretje in de voorruit. Kan gebeuren. Had naar mijn mening wat beter op gereageerd mogen worden. Ik heb de voorruit inmiddels door Carr-Glass laten repareren. Verder rijd de auto prima. Mooie auto.
Janssen
Bij aflevering zei de verkoper dat we nog niet betaald hadden auto is meteen afgerekend bij binnenkomst factuur,3 dagen van te voren??? Wij moesten zelf een afschrift gaan halen 15 km verderop, mss...Bij aflevering zei de verkoper dat we nog niet betaald hadden auto is meteen afgerekend bij binnenkomst factuur,3 dagen van te voren??? Wij moesten zelf een afschrift gaan halen 15 km verderop, mss iets om factuur eerder te sturen. Bij verkoop was beloofd dat de auto in perfecte staat zou zijn was niet het geval de lederen bekleding was alleen behandeld op de zichtbare plaatsen achter bij de kop steun lag het stof nog gewoon op de rand de spinnenwebben zaten nog in de kofferbak. Verder was er een roestpek op de achterklep deze hadden we niet eerder gezien was ook niet bij gewerkt even zoals de steenslagpuntjes op de motorkap was wel beloofd dat deze bij gewerkt zouden worden, achter bij het raam was een ophang punt van het zonnescherm afgebroken deze heb ik zelf reeds besteld. Wij hebben ook een usb kabel besteld staat op factuur deze zou nagestuurd worden met het lakstiftje zou afgelopen dinsdag bij ons binnen zijn. Reeds twee keer gebeld het is nu donderdag en we hebben nog niets gehoord of ontvangen. Ik vind dat wel jammer wij betalen toch dik € 23.500,-- voor deze auto daar hadden wij toch iets meer service van jullie kant bij verwacht. Hopend dat jullie iets met deze info kunnen verblijven wij.