Arnes is een topverkoper. Weet een prettige sfeer te creëren en is niet een typische 'over de top' verkoper. Die te vaak meneer zegt, deur voor je opent, etc. Nee gewoon normaal en eerlijk...Arnes is een topverkoper. Weet een prettige sfeer te creëren en is niet een typische 'over de top' verkoper. Die te vaak meneer zegt, deur voor je opent, etc. Nee gewoon normaal en eerlijk advies. Geef deze verkoper een goede bonus!
Versteeg
Hele vlotte en vriendelijke afhandeling van het hele koopproces
van Mierlo
Het voelde heel vetrouwd bij de verkoper Jasper. Heel goede uitleg over alle aspecten van de koop van de auto. In een woord " Super "
van Herten
Vertrouwd gevoel, keurige aflevering, mooie auto. Ondanks mijn fout voor het bedrag te pinnen heeft de verkoper alles gedaan om dat toch voor elkaar te krijgen. Geen moeite te veel om mij...Vertrouwd gevoel, keurige aflevering, mooie auto. Ondanks mijn fout voor het bedrag te pinnen heeft de verkoper alles gedaan om dat toch voor elkaar te krijgen. Geen moeite te veel om mij te laten telefoneren en mij naar de bank te brengen. Eind goed, alles goed.
van Herten
Vertouwd gevoel, mooie auto. Ondanks mijn fout dat het pinnen niet ging,heeft de verkoper er alles aan gedaan om het op te lossen. Laten telefoneren en met mij naar de bank gegaan, niets...Vertouwd gevoel, mooie auto. Ondanks mijn fout dat het pinnen niet ging,heeft de verkoper er alles aan gedaan om het op te lossen. Laten telefoneren en met mij naar de bank gegaan, niets was te veel. Eind goed alle goed.
Hospes
Nadat we de auto hadden gekocht, kregen we nog gratis 4 nieuwe banden!
Cooiman
Het was niet alleen de tijd die hij voor mij nam, maar ook zijn vriendelijkheid en deskundigheid heeft een rol gespeeld in het verkoopproces.
Mostert
Ik ben dik tevreden hoe alles verlopen is van begin tot het eind.