Erg goed contact gehad.
Alles is transparant verlopen.

Goed bedrijf!

We zijn op een prettige manier geholpen

Prettig gesprek gehad, goede informatie en correcte afhandeling na de koop.

Wilma Bouwman

Verkoper was telefonisch slecht bereikbaar. Voor de rest zeer tevreden over service en de afhandeling .

Epw van Tienen

Prettig contact en efficiënte communicatie

Open en aanspreekbaar

Vriendelijk en behulpzaam

Hans en Marion Gerrist

Zeer meedenkend en enthousiaste medewerker die ook maar volle tevredenheid een snelle aflevering van de auto heeft geregeld. Daardoor hebben we niet zonder auto hoeven te zitten.

Bob

De auto had ik via internet al uitgezocht. Voor de details, een proefrit en de prijs heb ik een prettige afspraak met de verkoopadviseur gehad. Ook bij het ophalen nam hij de tijd om alle functies... De auto had ik via internet al uitgezocht. Voor de details, een proefrit en de prijs heb ik een prettige afspraak met de verkoopadviseur gehad. Ook bij het ophalen nam hij de tijd om alle functies toe te lichten. De auto zag er bij de proefrit en bij ophalen heel netjes uit en de opmerkingen van de proefrit waren allemaal meegenomen. Daar ben ik heel blij mee. Rijden met de auto was even wennen (automaat, assistentie systemen), maar het bevalt steeds beter.

H.de winkel

Bij de prijsaanvraag voor een trekhaak heb ik 3 prijzen met een verschil tussen de eerste en de derde 500 euro. Het gaat om een vaste trekhaak. Ik ben hier niet tevreden over en ben bij een trekhaak... Bij de prijsaanvraag voor een trekhaak heb ik 3 prijzen met een verschil tussen de eerste en de derde 500 euro. Het gaat om een vaste trekhaak. Ik ben hier niet tevreden over en ben bij een trekhaak montage bedrijf terecht gekomen met een prijs verschil van 650 euro goedkoper en een maand eerder geplaatst. Dat geeft toch te denken. De verhoogde prijs zat volgens de mevrouw van vw die ik sprak in het niet trekhaak gereed zijn van de auto. Wat volgens de persoon van het montage bedrijf grote onzin was. Elke volkswagen moet ingeleerd worden. Ik vind dit geen reclame voor u bedrijf!