Zeer goed, vriendelijk personnel, goed geholpen

Op een zaterdag schade gekregen aan mijn auto deze bij vallei autogroep in reparatie gegeven ik vond het daarbij wel jammer dat er geen vervangende auto beschikbaar was, verder is de schade netjes... Op een zaterdag schade gekregen aan mijn auto deze bij vallei autogroep in reparatie gegeven ik vond het daarbij wel jammer dat er geen vervangende auto beschikbaar was, verder is de schade netjes gerepareerd

Prima. Klantvriendelijke en snelle service.

Ik ben heel fijn geholpen! De auto was binnen 2 dagen weer gerepareerd en alles is netjes afgehandeld. Top!!

Correcte schade-afhandeling. Aardige en behulpzame mensen. Geen papieren rompslomp. Alles werd rechtstreeks met mijn verzekeraar geregeld. Fijne leenauto meegekregen. Na 4 dagen stond mijn auto... Correcte schade-afhandeling. Aardige en behulpzame mensen. Geen papieren rompslomp. Alles werd rechtstreeks met mijn verzekeraar geregeld. Fijne leenauto meegekregen. Na 4 dagen stond mijn auto schadevrij én ook nog eens ,keurig schoongemaakt weer klaar. Top!

Ik ben zeer snel en netjes behandeld door de Vallei Auto Groep, dankjewel nogmaals!

Zeer goed. Ik had schade en werd als snel gebeld. Volgende dag kon mijn auto al terecht. Leen auto was prima. Schade super mooi hersteld. Vriendelijk personeel. En bedrag was nog minder als begroot.... Zeer goed. Ik had schade en werd als snel gebeld. Volgende dag kon mijn auto al terecht. Leen auto was prima. Schade super mooi hersteld. Vriendelijk personeel. En bedrag was nog minder als begroot. Top garage.

Heel fijn. Zeer proffesioneel en correct.

Prima afhandeling.