Goed. Goed georganiseerd, er was een goede vervangende auto geregeld. Van de reparatie zijn foto’s gemaakt. Auto ziet er na reparatie goed uit.
Wat een keurig bedrijf. Afspraak is afspraak. Je wordt keurig te woord gestaan en snel geholpen.
Uitstekend
Een fijne en correcte manier van werken
Netjes, snel en vriendelijk
Ik doe niet aan reviews maar nu je het toch vraagt. Aanbevelen aan anderen doe ik nooit vandaar een cijfer 0.
Vriendelijk Proffessioneel Correct Snel Vakwerk
Erg positief; het kwam snel en efficiënt tot het maken van afspraken, een snelle en duidelijk gespecificeerde prijsopgave, en een voorspoedige uitvoering van het schadeherstel. Er was...Erg positief; het kwam snel en efficiënt tot het maken van afspraken, een snelle en duidelijk gespecificeerde prijsopgave, en een voorspoedige uitvoering van het schadeherstel. Er was alle ruimte en flexibiliteit voor bijstelling van gemaakte afspraken.
Mijn ervaring is goed , ben snel en correct geholpen Men was vriendelijk Niets op aan te merken