Positief, zoals altijd

Zeer tevreden. Vriendelijke mensen, wordt altijd goed en deskundig geholpen.

Mijn ervaring met Vallei Auto Groep is zonder meer uitstekend te noemen. De medewerkers zijn uiterst klantvriendelijk en geven een goede uitleg. Ik zou zeggen klanten van Vallei Auto Groep ga bij... Mijn ervaring met Vallei Auto Groep is zonder meer uitstekend te noemen. De medewerkers zijn uiterst klantvriendelijk en geven een goede uitleg. Ik zou zeggen klanten van Vallei Auto Groep ga bij schade van je auto naar Vallei Auto Groep!

Goeie ervaringen en prima service!

Het was een goede ervaring! De reparatie is snel en vakkundig uitgevoerd. Hij ziet er weer uit als nieuw!

Communicatie en vervangend vervoer correct. Kwaliteit uitgevoerde werkzaamheden niet naar tevredenheid

Over het algemeen positief wat betreft het schadeherstel.
Over het algemeen positief wat betreft het schadeherstel.
Wat betreft de leenauto die we kregen, deze had een lekke band wat thuis ontdekt werd. Ook was de ruitenwisservloeistof helemaal leeg en de ruiten waren heel erg vet, wat resulteerde dat we genoodzaakt waren om bij een tankstation ruitenwisser vloeistof te gaan halen.

Mijn ervaring is dat het een prima, zakelijk correcte auto garage is. Uitstekend geholpen door de schade afdeling en vervangend vervoer was ook goed geregeld.

Heel goed, maar ik heb geen lease auto.