Prima contact, snelle en volledige reactie op vragen.

Jan van der Beek

Corné gaf goede opvolging aan eerste contact met collega die op vakantie ging.
Reikte verschillende alternatieven aan, zodat er wat te vergelijken en kiezen was.

Pim Zwaan

Alles liep super goed en super netjes, het personeel is ook heel aardig.

Verkoop ging soepel, vlot en vriendelijk. De aftercare was helaas een mindere ervaring. Auto heb ik voor de afleverbeurt, in overleg, opgehaald en later de beurt/apk en tank benzine te krijgen ivm... Verkoop ging soepel, vlot en vriendelijk. De aftercare was helaas een mindere ervaring. Auto heb ik voor de afleverbeurt, in overleg, opgehaald en later de beurt/apk en tank benzine te krijgen ivm Total loss van eigen auto. Echter heb ik zelf 3x moeten bellen en uiteindelijk zelf een afspraak moeten maken in Nijmegen voor deze beurt…voelt alsof het geld binnen is en daarna zelf maar in de actie moet komen. Geen belletje of niks

Monique Acda

Keurig netjes geholpen. Eerst een proefrit gemaakt en daarna de koop gesloten. Auto werd netjes bij ons thuis gebracht.

Karel

Duidelijk aanbod en snel tot een overeenkomst gekomen. Nu rijden we in een mooie Passat! Ook een goede afterservice, toen de accu slecht bleek te zijn werd deze gelijk vervangen.

Marc van Manen

Fijne en deskundige verkoper. Prettige gesprekspartner.

Vriendelijjk, correct, maar ook persoonlijjk

Remco Gerrist

Erg goed geholpen, personeel is erg vriendelijk en denkt goed met de klant mee.

Twan

Telefonische bereikbaarheid was erg slecht. Zowel van de vestiging als van de verkoper