Erg fijn en zeer correct geholpen Ook zeer verrast dat bij de proerrit een mooi a4je al opde auto zat hij had ongeveer 15min tijd daar voor erg top 80%van de aankoop
Prima ontvangst, vriendelijke en professionele advisering.
Van der Ent Braat
Recent een tweedehands Audi Q 5 gekocht en mijn oude A4 avant ingeruild. Goede prijs oude auto, open en eerlijke onderhandeling over nieuwe auto. Alle vragen keurig beantwoord door verkoper Huibert...Recent een tweedehands Audi Q 5 gekocht en mijn oude A4 avant ingeruild. Goede prijs oude auto, open en eerlijke onderhandeling over nieuwe auto. Alle vragen keurig beantwoord door verkoper Huibert van Donselaar. Twee weken later stond mijn auto keurig klaar, conform alle eerdere afspraken, helemaal goed! Echte Audi kwaliteit van dienstverlening, goed geregeld!
Martijn
Een harde eis voor de aanschaf van de auto was een achteruitrijcamera. In de advertentie stond een camera die er toch niet op zat. Om ons over de streep te trekken werd gezegd dat er een originele...Een harde eis voor de aanschaf van de auto was een achteruitrijcamera. In de advertentie stond een camera die er toch niet op zat. Om ons over de streep te trekken werd gezegd dat er een originele camera kon ingebouwd worden met een eigen bijdrage van 300 euro plus het deel van de garage van 300 euro. We kregen een afbeelding te zien met hoe het moest worden inclusief statische en dynamische belijning. Na montage blijkt er een simpele camera in te zitten zonder de toegezegde dynamische belijning. Na enig onderzoek blijkt dat externe bedrijven wel een originele camera inclusief dynamische belijning kunnen monteren voor hetzelfde bedrag.
Na het terugkoppelen van dit probleem werd alles opeens erg vaag. De fout ligt bij de leverancier van de accessoires en ik moest het daar maar gaan oplossen. Volgens mij maak je dan van jullie probleem alsnog mijn probleem. Mondelinge afspraken en toezegging blijken dan toch vrij weinig waard te zijn. Vanaf dat moment geprobeerd alle communicatie via de mail te doen zodat het vast ligt maar daar dacht de verkoper anders over.
B v BEEK
Prettig contact en goede aflevering.
Wij zijn zeer tevreden over de ervaring bij Vallei Auto Groep. Wij zijn goed te woord gestaan, kregen op al onze vragen antwoorden. Ook zijn wij goed begeleid in het traject van lease aanvraag tot...Wij zijn zeer tevreden over de ervaring bij Vallei Auto Groep. Wij zijn goed te woord gestaan, kregen op al onze vragen antwoorden. Ook zijn wij goed begeleid in het traject van lease aanvraag tot levering van de auto. Wij konden de adviseur vrijwel altijd bereiken, zelfs op zijn vrije dagen nam hij tijd voor ons.
Zeer tevreden met het verkooptraject. Kon niet beter.
Patrick Thijs
Complimenten voor de verkoop (Laurens Sars) en de after sales. Fout in de advertentie mbt de trekhaak is op een nette wijze opgelost.