Ik heb veel contact zelf moeten initieren om de deal rond te krijgen en terug te brengen. Auto's zijn schaars in deze markt en het voelt als klant ook zo.

We zijn al heel lang klant bij jullie en dat blijven we ook. Wat opviel - en dat heb ik ook met de verkoper besproken - is dat de eerste afspraak nogal rommelig tot stand kwam. Ik had (blijkbaar)... We zijn al heel lang klant bij jullie en dat blijven we ook. Wat opviel - en dat heb ik ook met de verkoper besproken - is dat de eerste afspraak nogal rommelig tot stand kwam. Ik had (blijkbaar) een afspraak gemaakt met een speciale VW-verkoper (ook van de Valleigroep) terwijl ik wel had gezegd dat het om een Skoda zou gaan. Die persoon bleek op de bewuste zaterdag in een ander gebouw te zijn. Het was fijn dat het toch nog lukte om een Skoda-verkoper beschikbaar te krijgen. Toen we even aan het wachten waren, spraken we nog een andere klant die een afspraak had voor een proefrit al al heel lang stond te wachten. Dat kwam allemaal nogal rommelig over. Bij de werkplaats hebben we die ervaring nog nooit zo gehad.

Geert

Aftersales erg slecht - tot 3 maar toe lukt het niet om contact te leggen met verkoopadviseur. Na herhaardelijk bellen word ik geholpen maar vervolgens weer totaal niet op de hoogte gehouden. Aftersales erg slecht - tot 3 maar toe lukt het niet om contact te leggen met verkoopadviseur. Na herhaardelijk bellen word ik geholpen maar vervolgens weer totaal niet op de hoogte gehouden.
Ben teleurgesteld met de aanschaf van deze auto. 25800 is veel geld en ik verwacht toch echt een stuk betere service bij een auto van deze prijs.

Misleidende advertentie - onvoldoende klantgerichte informatie - verzwegen van ecofuel afbouw - beledigende inruil voorstel oude auto ( dus elders verkocht) belachelijk terugkoop voorstel. Niet in... Misleidende advertentie - onvoldoende klantgerichte informatie - verzwegen van ecofuel afbouw - beledigende inruil voorstel oude auto ( dus elders verkocht) belachelijk terugkoop voorstel. Niet in overeenstemming met Bovag.en ANWB regels. Eeuwig antwoord apparaat met niet nakomen vd boodschap: ik bel u zsm terug.

Siemonsma

Bij aflevering ging het een beetje gehaast.
Niet de juiste versie van de navigatie zoals beloofd.
Weinig uitleg en de auto was niet voldoende gepoetst.
We zijn daarna terug gegaan...
Bij aflevering ging het een beetje gehaast.
Niet de juiste versie van de navigatie zoals beloofd.
Weinig uitleg en de auto was niet voldoende gepoetst.
We zijn daarna terug gegaan en het poetsbedrijf heeft dit netjes opgelost.
We hebben later ook een nieuwe accu gekregen want die bleek defect.

Marcel

Verkoper had veel expertise van onze nieuwe aankoop

Planning aflevering is verbeterpunt. De verkoopondersteuning maakte afspraak op basis van fictieve afleverdatum in het systeem( 7 april ). Alles geregeld, factuur betaald, en dan kom je bij de... Planning aflevering is verbeterpunt. De verkoopondersteuning maakte afspraak op basis van fictieve afleverdatum in het systeem( 7 april ). Alles geregeld, factuur betaald, en dan kom je bij de vestiging: de auto was niet afleverklaar; dat duurde nog twee weken.

Leo Verriet

De medewerkers van Vallei Autogroep in vestiging Nijmegen, en in het bijzonder Gerben en Monique, zijn bijzonder klantvriendelijk.

Jan Zwier

We hebben in dit traject uiteindelijk te maken gehad met 4 verschillende verkopers.
Dat is iets te veel van het goede.

Saeed

Goede contacten.