Prettige manier van communiceren, niet opdringerig
Dhr. A. Rouw
Hartelijk ontvangen in een openhartig gesprek met de verkoopadviseur tot aankoop overeenkomst gekomen!
Prettig contact tijdens maar ook na de verkoop. Ben tevreden over de verkoop en de service.
Goede informatie
Fijne ontvangst en goede informatievoorziening. Ook afhandeling van de verkoop is prima verlopen.
S BANNINK
Conform mijn verzoek ben ik er op geattendeerd wanneer deze demoauto te koop zou worden aangeboden door Vallei
Helaas werkt de verkoopmedewerker per 1/3 niet meer bij jullie.
Henk van de Haar
Super goed behandeld bij de aankoop van mijn audi S3. Helaas wegens mijn jonge leeftijd ben ik niet bij elke garage serieus behandeld. Hier was dit gevoel totaal anders. Top ervaring en voor mij een...Super goed behandeld bij de aankoop van mijn audi S3. Helaas wegens mijn jonge leeftijd ben ik niet bij elke garage serieus behandeld. Hier was dit gevoel totaal anders. Top ervaring en voor mij een vaste garage voor aankomende tijd.
Marco is een goeie vent. Hij weet waar hij het over heeft en is erg vriendelijk. Appt/ mailt direct terug als je vragen hebt en denkt mee.