Tom Coronrl sr

Alles is prima verlopen!

Wij werden geholpen door een bijzonder vriendelijke en deskundige verkoopmedewerker (Dennis).

Marieke

Bij de aankoop van een nieuwe auto allervriendelijkst. Bij het verhelpen van gebreken die op zich al niet Audi waardig zijn en waar je als eigenaar niet aan kunt doen om deze te voorkomen heb je... Bij de aankoop van een nieuwe auto allervriendelijkst. Bij het verhelpen van gebreken die op zich al niet Audi waardig zijn en waar je als eigenaar niet aan kunt doen om deze te voorkomen heb je gewoon dikke vette pech gehad, geen coulance regelingen (1e gebrek), geen mogelijkheid tot reparatie voor april (2e gebrek), maar je mag wel 2 maanden een andere auto huren.

Maas

In eerste instantie erg tevreden,met de bijna nieuwe Golf 8 (1500km stand). echter na 1,5 jaar bladerde de lak vd sportvelgen af. Bleken imitatie velgen te zijn en ze konden niets voor me doen.... In eerste instantie erg tevreden,met de bijna nieuwe Golf 8 (1500km stand). echter na 1,5 jaar bladerde de lak vd sportvelgen af. Bleken imitatie velgen te zijn en ze konden niets voor me doen. Reparatie kost 995 euro. Niets van verteld bij verkoop, dat het geen originele sportvelgen waren. Erg jammer zijn mij als klant kwijt

Sbm

Kapot auto bij kopen ook in de garage staan desnoods banden eraf laten halen en goed controleren elektronica zoals materialen anders naaien ze je hier auto niet gepoest maar gewassen! Let op

Goed behandeld, maar ook niets meer dan dat: we zouden best meer uitgedaagd willen worden als klant om bijv ook een ander type vw in zelfde prijsklasse te bekijken of proef te rijden. Waar de klant... Goed behandeld, maar ook niets meer dan dat: we zouden best meer uitgedaagd willen worden als klant om bijv ook een ander type vw in zelfde prijsklasse te bekijken of proef te rijden. Waar de klant niet om vraagt, mag best meer aangeboden worden. Zo vask kopen we geen auto als particulier, én we stapten voor het eerst na jaren over van ford naar vw...

Toelichting na de aankoop, nadat we onze passat gekocht hadden is onze adviseur met vakantie gegaan . De vervanger waar we de auto af moesten halen wilde hem afleveren met een lege benzine tank ,... Toelichting na de aankoop, nadat we onze passat gekocht hadden is onze adviseur met vakantie gegaan . De vervanger waar we de auto af moesten halen wilde hem afleveren met een lege benzine tank , die is gevuld en er zat schade op de motor
kap ,wat er bij de proefrit niet op zat en wat ook ontkent werd dat ook zo was ,de auto is nu nog bij de spuiter en we hopen dat het goed komt. dus al met al niet zo positief !

Benny Productions

Erg vriendelijke medewerkers. Alles verliep vlot en soepel, geen enkele klacht! Een hele degelijke autozaak.

Zeer correct geholpen door Maikel.