Wij hebben zelf de eerste contacten gelegd en een afspraak gemaakt om naar een bepaalde auto te kijken . de verkoper was zeer relaxt en was zeker niet opdringerig .
Willem van der Heiden
Prima dealer alles in ontspannen sfeer en goed advies geheel geen druk ervaren
Goede en nette service
Moustafa
Niks op aan te merken, ben goed en professioneel geholpen.
J.van der Burg
Op wat kleine mankementen na welke nog dienen te worden opgelost en nog wat nazorg welke nog moet worden verholpen ben ik altijd tevreden met alle service verleend door de Vallei autogroep
Levering ging niet zonder slag of stoot. Betaling werd niet gezien aan jullie kant, terwijl die wel tijdig was gedaan. Hierdoor werd er niet direct uitgeleverd, terwijl we al jarenlang klant zijn....Levering ging niet zonder slag of stoot. Betaling werd niet gezien aan jullie kant, terwijl die wel tijdig was gedaan. Hierdoor werd er niet direct uitgeleverd, terwijl we al jarenlang klant zijn. Daarnaast werd de auto geleverd met een lege tank, lampje brandde al. En er werd geen contact opgenomen voor uitleg over de auto, terwijl dit wel was toegezegd.
Was belangstellend naar onze 1 St ervaringen
Contact is prima het wachten is op de definitieve nieuwe auto
De auto was maar voor 60% opgeladen, zou er voor zorgen dat deze vol is.
Etienne Poulisen
Duurt erg lang voordat de auto wordt afgeleverd (as.zaterdag pas) ondanks dat deze mail zegt dat ik er al in rij. Overleg met FinancierDirect liep met de zgn ott code ook stroef. Hondenrek vergeten...Duurt erg lang voordat de auto wordt afgeleverd (as.zaterdag pas) ondanks dat deze mail zegt dat ik er al in rij. Overleg met FinancierDirect liep met de zgn ott code ook stroef. Hondenrek vergeten op offerte zodat ik dat nu “cash out” moet betalen. Tot slot, als ik dan eindelijk rij, moet de auto snel weer terug voor service is mij nu al verteld….