Georg Hameter

Wij zijn zeer tevreden met onze q2.
Het contact met Lars verliep buitengewoon goed.

Gert Kroesbergen

Fijne nieuwe kennismaking met VAG

Jeroen

Verkoopproces is transparant, flexibel in auto's beschikbaar stellen voor een rit, behulpzaam (in dit geval meedenken in situatie van auto met gebrek) en nette aflevering. Afspraken worden... Verkoopproces is transparant, flexibel in auto's beschikbaar stellen voor een rit, behulpzaam (in dit geval meedenken in situatie van auto met gebrek) en nette aflevering. Afspraken worden nagekomen, en alles wat er voor aflevering aan de auto moet gebeuren wordt zonder discussie opgepakt. Enige punt van feedback is dat bij aflevering duidelijker mag zijn wat er dan precies is gebeurd voor het service pakket/onderhoud, dat gaat tegenwoordig blijkbaar ook al digitaal!

Arno Hendrikx

Slechte aflevering auto met kapotte accu afgeleverd en met veel storingsmeldingen
Daarna kom Je niet bij de juiste persoon terecht en wordt je konstant tel doorverwezen

Erwin Faas

Keurige uitleg gehad over de mooie Audi Q5

Nog geen contact maar volgens mij is hij op vakantie.

Casper

Uitstekend. Enige aandachtpuntje is dat de auto een storing aangaf op de batterij van de sleutel(s) maar dat hebben ze direct opgelost. De auto is perfect !

Robin Bijl

Ik ben onwijs netjes geholpen en de aankoop liep heel erg prettig. aflevering was ook correct en netjes.