Erg tevreden met mijn aankoop en met de verleende service. Arien was altijd bereikbaar, bleef netjes en kalm. Zelfs na sluitingstijd was ik welkom om naar een auto te komen kijken. De communicatie...Erg tevreden met mijn aankoop en met de verleende service. Arien was altijd bereikbaar, bleef netjes en kalm. Zelfs na sluitingstijd was ik welkom om naar een auto te komen kijken. De communicatie verliep prettig en zo ook de oplevering van de auto. Eigenlijk niks negatiefs te benoemen. Bedankt Arien en tot de volgende!
Sander
Huibrecht een een fijn persoon die zijn vak erg goed begrijpt.
Jammer dat er geen open communicatie is binnen de Vallei Auto Groep, binnen 2 weken soortgelijke modellen beschikbaar als die wat wij gekocht hebben, echter niet tijdens gesprekken (naar gevraagd)...Jammer dat er geen open communicatie is binnen de Vallei Auto Groep, binnen 2 weken soortgelijke modellen beschikbaar als die wat wij gekocht hebben, echter niet tijdens gesprekken (naar gevraagd) vermeld dat er meerdere Karoq's zouden binnenkomen/besteld zijn. Achteraf niets mogelijk etc.
Salesmedewerker dacht gedurende zoektocht naar andere auto mee en legde goed uit wat er aan opties op de auto zat. Wel duurde reactie op vragen wat lang en werd er niet thuis gegeven toen er al op...Salesmedewerker dacht gedurende zoektocht naar andere auto mee en legde goed uit wat er aan opties op de auto zat. Wel duurde reactie op vragen wat lang en werd er niet thuis gegeven toen er al op de dag van levering een schadepunt bleek te zijn.
Jaap Mes
Bij de aankoop was de service oke, bij de aflevering helaas gehaast en slordig.
N. Schers
Een zeer prettige ervaring gehad tijdens de aanschaf van onze nieuwe auto. Eerst in de vestiging in Wageningen een proefrit gemaakt, later in Ede voor een andere auto gaan kijken. Op beide plekken...Een zeer prettige ervaring gehad tijdens de aanschaf van onze nieuwe auto. Eerst in de vestiging in Wageningen een proefrit gemaakt, later in Ede voor een andere auto gaan kijken. Op beide plekken vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Prettig in contact, geen gladde verkooppraatjes, eerlijke inruilprijs en tot een mooie totaal deal gekomen. Het bedrijf komt betrouwbaar over waardoor je met vertrouwen koopt en inruilt. Erg blij met onze nieuwe wagen!
De Bruin
Hele vriendelijke meneer. Niet opdringerig..nam rustig de tijd voor ons..gaf duidelijke uitleg.