Een hele prettige koop/verkoop, met als kers op de taart een telefoontje over een vergeten jas in de verkochte auto
Ik ben goed geadviseerd en klantvriedelijk behandeld
Uitstekende verkoop
Vriendelijk en deskundig te woord gestaan, snelle reactie en service.
Goed, verzorgd en transparant
Wim van Kleef
Ik ben super tevreden over de aankoop en vriendelijkheid van de medewerkers!
G Hendriks
Alles netjes geregeld
Daniel de Wit
Prettige samenwerking..
Jaap den Herder
Netjes geholpen zoals het hoort, volgens het "boekje". Bedrijf kwam wel wat rommelig op mij over, het terein stond prop vol en verkopers zag ik de bewuste zaterdag van aankoop...Netjes geholpen zoals het hoort, volgens het "boekje". Bedrijf kwam wel wat rommelig op mij over, het terein stond prop vol en verkopers zag ik de bewuste zaterdag van aankoop gehaast over komen. Geen verdere uitleg gehad over de auto bij aflevering, maar als klant van buiten de regio komt een dealer vaak over als een "auto schuiver" , ook in dit geval .
Bij aflevering bleek de auto niet apk gekeurd.Ik kreeg de auto dus niet mee,en kon weer een uur rijden naar huis.Ik ben mijn hele vrije zaterdag kwijt voor niks.De auto is later thuis afgeleverd. Ik...Bij aflevering bleek de auto niet apk gekeurd.Ik kreeg de auto dus niet mee,en kon weer een uur rijden naar huis.Ik ben mijn hele vrije zaterdag kwijt voor niks.De auto is later thuis afgeleverd. Ik heb nog gekeken of ik het contract kon ontbinden,maar dat werd afgeraden.