In eerste instantie liep het geprek niet maar bij de tweede verkoper liep alles goed.
Yorick
Zeer fijn en prettig contact gehad met Maikel. Hij is accuraat, vriendelijk, komt zijn afspraken na, kortom een hele fijne verkoper. Alles was uiteindelijk super snel geregeld. Ik ben dezelfde dag...Zeer fijn en prettig contact gehad met Maikel. Hij is accuraat, vriendelijk, komt zijn afspraken na, kortom een hele fijne verkoper. Alles was uiteindelijk super snel geregeld. Ik ben dezelfde dag nog voor een proefrit geweest en dezelfde dag besloten om de hele mooie Audi A4 S-line te kopen. Ook omdat ik een hele mooie eerlijke prijs terugkreeg voor mijn 2 ingeruilde Audi's.
Zondag naar het bedrijf geweest om 16.30 uur. Gezien de tijd was er geen ruimte om een inruilbedrag aan ons door te geven. Deze zou de verkoper maandag doen. Ik heb hem netjes gemaild dat ik hem...Zondag naar het bedrijf geweest om 16.30 uur. Gezien de tijd was er geen ruimte om een inruilbedrag aan ons door te geven. Deze zou de verkoper maandag doen. Ik heb hem netjes gemaild dat ik hem bericht stuur nadat mij man 's avonds thuis is. In de loop van de dag krijg ik bericht dat de auto is verkocht. Zeer slechte manier van zaken doen! Ik heb nu mijn vraagtekens over hun service als ze als zo met een potentiële klant omgaan. Dit vinden wij niet correct.
Wij zijn heel goed geholpen door Bart. De afspraken die waren gemaakt zijn ook nagekomen.
Ron Kanters
Het contact als zeer prettig ervaren. Alle lof voor Daniël de Wit.
Alles goed
Hans Harmsen
Met het bekijken van de auto niet gezien dat sideskirt niet helemaal recht is en met de check door de Vallei waarschijnlijk ook niet opgemerkt. Ook in mijn enthousiasme niet gezien dat de...Met het bekijken van de auto niet gezien dat sideskirt niet helemaal recht is en met de check door de Vallei waarschijnlijk ook niet opgemerkt. Ook in mijn enthousiasme niet gezien dat de wielnaven niet echt "fris"meer zijn. Neem nog contact op en hoop dat dit nog wordt hersteld. Voor de rest prima gegaan en zal anderen zeker aanbevelen om bij de Vallei te gaan kijken naar een nieuwe auto.
Peter Ganzevles
Verkoop is prima verlopen. Zeer attent en denken in oplossingen.
Rik Hoofs
Afgesproken was dat de jong gebruikte Audi A4 Avant deuk- en krasvrij zou worden opgeleverd. Dat is helaas was dus niet zo op het moment van aflevering. De bumper was wat bij getipt met wat lak en...Afgesproken was dat de jong gebruikte Audi A4 Avant deuk- en krasvrij zou worden opgeleverd. Dat is helaas was dus niet zo op het moment van aflevering. De bumper was wat bij getipt met wat lak en de vele krassen zitten zijn nog steeds zichtbaar.