Redelijk tot goed
Bij reparaties zeer behulpzaam

Albers

Controle voor aflevering kan beter 1 onderdeel was niet aanwezig geluid demping onderkant motorkap.verstelknop koplampen stuk.2updates niet uitgevoerd

Teco Noordegraaf

Mailcontact tijdens aankooptraject met verkoopadviseur zeer plezierig en correct. In eerste instantie niet tot een deal kunnen komen, omdat de korting (zonder inruil) te beperkt was. Binnen 2 weken... Mailcontact tijdens aankooptraject met verkoopadviseur zeer plezierig en correct. In eerste instantie niet tot een deal kunnen komen, omdat de korting (zonder inruil) te beperkt was. Binnen 2 weken werd de prijs verlaagd i.v.m. een all inclusive deal. Toen was er sprake van een ontzettend scherpe prijs.
De tijd tussen aankoop en aflevering zou wat korter kunnen. De auto is keurig netjes afgeleverd.

Zaterdag middag showroom bezocht en hebben lang rondgelopen voordat we aangesproken werden..

L.M.Bal

Graag had ik wat uitgebreidere informatie ontvangen over de bediening

Louis Slangen

Positief

Wij hebben de ontvangst en later het gesprek met en begeleiding van de verkoper als heel prettig en correct ervaren.

Prima gesprek bij aankoop en ophalen was ook prima. Wij zijn ook na deze ervaring met een ander filiaal en merk nog steeds een tevreden klant

G ter Burg

Keurig te woord gestaan en geholpen. De werknemers denken met de klant mee. Al met al positief!