Mooi bedrijf wij zijn zeer tevreden fijne samenwerking en klantvriendelijk
Zeer tevreden.
Prima geholpen bij de aankoop van de auto
Nestate Leasing B.V.
In de auto is gerookt en er zijn diverse beschadigingen terwijl ik vooraf naar gevraagd heb. De auto zou op 130 punten worden nagekeken. Vind dat de koppeling slecht werkt, auto is niet zonder...In de auto is gerookt en er zijn diverse beschadigingen terwijl ik vooraf naar gevraagd heb. De auto zou op 130 punten worden nagekeken. Vind dat de koppeling slecht werkt, auto is niet zonder knarsende tandwielen in de achteruit te zetten.
Maikel gandomkar
Top service! Maikel Gandomkar heeft mij perfect geholpen door een juiste keuze te nemen
Marco van de Lustgraaf
Goede en snelle verkoop
Brouwer Amersfoort
Zeer goed verkoopadvies gekregen, uitgebreide uitleg welke auto het beste bij mijn wensen en budget zou passen. Niels denk echt mee vindt altijd een manier om auto passend in mijn budet te...Zeer goed verkoopadvies gekregen, uitgebreide uitleg welke auto het beste bij mijn wensen en budget zou passen. Niels denk echt mee vindt altijd een manier om auto passend in mijn budet te krijgen.Goed en snel offerte traject. Is niet voor niets de 5-de auto die ik bij Niels besteld heb.
Jeroen
Zeer tevreden! Snelle en zeer nette afhandeling binnen een week! Auto van binnen en van buiten helemaal schoon opgeleverd.