Is afspraken na gekomen.

Chris

We zijn bij onze aankoop geholpen door een prima verkoper. Er waren wat specifieke vragen en wensen van onze kant. Die zijn allemaal prima beantwoord. Daarbij werd er ook met ons meegedacht. Ook... We zijn bij onze aankoop geholpen door een prima verkoper. Er waren wat specifieke vragen en wensen van onze kant. Die zijn allemaal prima beantwoord. Daarbij werd er ook met ons meegedacht. Ook toen er een probleem was na de aankoop werd dit snel en en netjes voor ons opgelost. Dit paste ook helemaal in het beeld dat wij van een Volkswagen dealer hebben.

Bij aankoop van de auto werd gezegd dat het ophaalmoment van de auto ietsjes anger dan de vooraf aangegeven 2 weken zou zijn ivm drukte in de werkplaats. Uiteindelijk 5,5 week na aankoop van de auto... Bij aankoop van de auto werd gezegd dat het ophaalmoment van de auto ietsjes anger dan de vooraf aangegeven 2 weken zou zijn ivm drukte in de werkplaats. Uiteindelijk 5,5 week na aankoop van de auto de auto op kunnen halen. Hiefvoor geen excuses of andere woorden vanuit de garage voor het erg lange wacjhten. Verkoper gaf eerlijk aan dat er auto's waren die later binnengekomen waren maar sneller weer de weg op moesten en voorrang kregen in de werkplaats. Dit gaf toch beetje dubbel gevoel dat mijn auto geen prioriteit was voor de garage.

Fam de jongh uit tilburg

Eerste auto bij jullie vestiging in Velp gekocht zeer fijn geholpen door Jurren en de afspraken na gekomen helemaal top

1 jaar oude occasion gekocht, wel wat slordigheidsfouten gemaakt, we kregen geen code van de rwd, deze was in 1 keer weg, poetsen was slordig. toen bleek ook nog een verkeerde kilometerstand... 1 jaar oude occasion gekocht, wel wat slordigheidsfouten gemaakt, we kregen geen code van de rwd, deze was in 1 keer weg, poetsen was slordig. toen bleek ook nog een verkeerde kilometerstand doorgegeven aan de RWD. voor een officiele Bovag dealer matig

Rob weyers

Lang moeten wachten op aflevering en dan ga je zelf bellen naar vallei zeggen ze we bellen terug ook dat gebeurt niet en dan kryg je later te horen dat ze mijn zijn vergeten te bellen over de... Lang moeten wachten op aflevering en dan ga je zelf bellen naar vallei zeggen ze we bellen terug ook dat gebeurt niet en dan kryg je later te horen dat ze mijn zijn vergeten te bellen over de aflevering slechte ervaring met vallei

Peerkew

Na een eerst telefoongesprek over de inruilprijs van onze auto waarin aangegeven werd dat de inruilprijs die ik wou hebben wel mogelijk was.
Wij zijn toen naar de vestiging gekomen en daar...
Wij zijn toen naar de vestiging gekomen en daar werd ons een veel lager aanbod gedaan terwijl er niks op de auto aan te merken was.
De verkooer zocht op het internet de allergoedkoopste troc op.
Toen heb ik een aanbod gedaan dat ik 13000€ bij wou betalen maar dit ging niet.
Toen zijn wij vertrokken maar een week later werd de auto afgeprijsd.
Helaas heeft de verkoper niet de moeite genomen om ons hierover op te bellen.
Ik heb toen zelf contact opgenomen en kon hem kopen met bijbetaling van 12900€.
Toen moest hij nog nageken worden voor aflevering wat ook moeizaam verliep minimaal 2 weken waarna ik de verkooer maar zelf weer benaderd heb.
Ik had geen speciaal afleverpakket gekocht omdat de auto pas een jaar oud was.
Ik mag veronderstellen dat als je een auto van een jaar oud koopt met 15000 op de teller dat als bij de controle blijkt dat hij een kleine beurt moet hebben er even gebeld word dat ze dat beter even meteen kunnen doen.
Dus toen ik blij met de nieuwe auto wegreed en hij gaf aan olieverversen heb ik nog gebeld met de verkoper die zei ja maar u heeft het afleverpakket niet gepakt

Prima verkoper. Ook de verkoper bij aflevering. Soms ging de uitleg een beetje snel. Iets rustiger zou prettiger zijn.

De aan-/ en verkoop vond plaats in de vakantieperiode waarbij er sprake was van onderbezetting bij Service en Verkoop. De verkoopadviseur, van een andere vestiging, moest “schipperen”... De aan-/ en verkoop vond plaats in de vakantieperiode waarbij er sprake was van onderbezetting bij Service en Verkoop. De verkoopadviseur, van een andere vestiging, moest “schipperen” maar deed dat naar behoren. Over de service t.a.v. de inruil auto ben ik minder tevreden. Deze scoorde geen voldoende. Ik had als vaste klant meer service en coulance (“korting”) verwacht.

Het aankoopproces ging erg prettig.
Toen ik wegreed met de auto gaf deze echter direct een storing aan. Opmerkelijk omdat de auto voor aflevering op 130 punten gecheckt zou zijn.
Deze...
Het aankoopproces ging erg prettig.
Deze storing bleek niet eenvoudig te verhelpen en de auto moet (zoals het er nu uitziet) minimaal 2x terug naar de werkplaats, dit proces gaat niet eenvoudig.